Зима

Зима
Пролет

14 ноември 2019 г.

Софиянци станаха жертва на сладко отмъщение

Всички маски паднаха и стана ясно и видно за всички, че Борис Бонев и Спаси София са част общия сценарий на задкулисните играчи...
 
Още на първото заседание на Столичния общински съвет по време на което се избра председател на общинския съвет стана ясно едно - софиянци станаха жертва на сладко отмъщение, което им спретнаха ГЕРБ, Спаси София и задкулисието.

Всички маски паднаха и стана ясно и видно за всички, че Борис Бонев и Спаси София са част общия сценарий на задкулисните играчи, които целяха да объркат столичани, да им създадат чувство, че уж има някаква гражданска организация от хора, които ще променят модела. Но уви... Няма как Борис Бонев и Спаси София от тук нататък да обясняват, как те са срещу досегашния модел на управление на ГЕРБ и Фандъкова в София, след като с техния глас беше избран председателя на Столичния общински съвет, който олицетворява същия този модел ...

И ако за някой е изненада, че издигнатия от ГЕРБ за председател на общинския съвет Елен Герджиков беше избран освен с гласовете на ГЕРБ, СДС, ВМРО, Атака и така наречения независим общински съветник Борис Бонев, то за мен не беше изненада. За всички политически грамотни хора беше ясно още преди четири години, че Спаси София не е граждански, а политически проект. Той беше много добре замаскиран и пуснат на софийския терен, за да обере събралия напълно справедливо протестния вот срещу ГЕРБ и Фандъкова. За благодарност сега ГЕРБ ще наградят Борис Бонев и „спасителите" и ще променят специално правилника на Столичния общински съвет, така че Бонев да може да стане зам.-председател на общинския съвет. 


За това ли ручахте жабетата, скъпи софиянци? За това ли гласувахте - да подсигурите гарантирано и комфортно мнозинство на ГЕРБ в следващите четири години в София ...?

Не, вие гласувахте за промяна, но за пореден път получихте подмяна ...

Спаси София беше създадена, финансирана и вкарана в СОС, за да може за пореден път гражданското общество да получи звучен шамар от ГЕРБ и задкулисието. С тези действия сценаристите разчитат, че ще спрат гражданската енергия и желанието за промяна, само че не са познали. Жалкото е само, че за поред път ще трябва да хабим гражданска енергия да се спасяваме от нашите „спасители".

Както аз, така и политическа партия МИР, която направи сериозен пробив на тези местни избори, както и всички честни и морални българи няма да спрем да се борим. Всички ние ще направим общ фронт срещу „спасителите", сценаристите, кукловодите и всички, които вече 30 години ограбват България, нашите деца и нашите мечти!!!



Симеон Славчев, председател на ПП МИР

Няма коментари:

Публикуване на коментар