Зима

Зима
Пролет

11 декември 2019 г.

И американският флот пристигна с гръм!

А ний, вместо да сме благодарни, гледаме накриво и пожелаваме активен полов живот на майките им!
 
Плевен отбелязва днес 142 години от Освобождението си от турско РОБСТВО. Тържества, естествено. 

От правителство и областен управител - тишина. А аз очаквах всеки момент да излязат с благодарствен адрес до Посолството на САЩ, че Девети Американски флот е освободил Плевен. Тц, неблагодарници сме. Братският американски народ така да ни е освободил, а ние никаква признателност.

Вероятно следващите учебници по история ще отразят истината, че тюлени от специалните части на САЩ са отбранявали прохода Шипка. Имало е няколко българи, ама те само, за да им дават тютюн за дъвчене и да ги мажат с бяла вакса, че да не чернеят на снега!

Ето затова сме благодарни. Отколе са ни пазили. И освобождавали. Но разбирам гербавите, че не могат да се сетят как точно да прескочат Руско-Турската война и Сан-Стефанският мирен договор, с който се прогласява свободна България. Затова имам предложение.

Значи, Руско-Турската война е била, защото руснаците искали да ни заробят заедно с турците, нещо като съвместно попечителство. И да сме васали хем на турския султан като рая, хем на руския император като крепостни. Санким доброто са ни мислили!

А най-добре е направо да започнем от 1333 година. Нашите приятели турците са поели управлението на българските земи и народ от българския цар и болярите, с цел административна реформа и налагане на демокрацията и реформа на вярата. Ама понеже, както каза Великият Баце, ние сме прости като него, цели 500 години не можем да се реформираме. Нито да приемем евро-азиатско-ислямските ценности. Ми не щем, прости сме и туй то. Държим си на нашето. Проклет народ!

След като турците вдигнали ръце от нас и се отказали да ни реформират, за кратко сме минали под крилото на германците. Тях пък съвсем сме ги отчаяли. Не стига, че сме били съюзници, че икономиката ни е работила за Германия, ами от проклетия сме отказали да се бием с Русия, която, както посочих по-горе, се е опитала да ни зароби под маската на лъжливо освобождение. Ама ние не сме разбрали и сме пратили Хитлер сам към Сталинград. По това време, нашите освободители от Шести американски флот и тюлените, са бомбардирали София и няколко други градове с цел осъзнаване на обстоятелствата и налагане на евроатлантическите центрове, също както по-късно го постигнаха в Югославия, тоест Сърбия.

Видейки, че отново не вдяваме, американците накрая решиха директно да изземат управлението и да се пробват също като турците да ни наложат евро-атлантико-джендърски ценности.

А ний, вместо да сме благодарни, гледаме накриво и пожелаваме активен полов живот на майките им! Е, бива ли сега таквоз нещо!

Хайде, благодарете на освободителите и се гответе националният ни празник да е четвърти юли!

На снимката благороден американски освободител в действие по освобождение на братски виетнамски народ

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар