Зима

Зима
Пролет

27 януари 2020 г.

Агентурата на САЩ в България тези дни е във вихъра си

Изтрещяха напълно. То парите чудеса правят, ама това минава всякакви граници...
 
Агентурата на САЩ в България тези дни е във вихъра си. То не бяха медийни изяви, декларации, интервюта. Заработват хората. Усилено!

Тази сутрин постоянното медийно присъствие, да не кажем постоянен медиен навлек Сюлейман Паси ни уведоми, че руснаците са ни са се вмъкнали в леглата. Явно черпи лична информация, защото аз проверих моето – ми няма руснаци! Даже и в гардероба проверих – ами ако някой агент на Путин се е скрил, аааа?

Остава само един извод – руснаците са в леглото на Сюлейман. Забележете – не каза: рускини в леглата ни, а руснаци. Изводите си ги правете сами! Явно е намерил някого в леглото си и се е стресирал. И ни предупреждава!

От уплах от наплива на руснаци към леглото му, Сюлейман заяви, че малко било да изгоним двама руски дипломати, повече трябвало. Явно цялата държава трябва да се задейства, за да защити леглото на Сюлейман! Па ако ще след това и потоп и Путин!

Сюлейман, Ленчето Крадливата, Харизанов Невинният, Агент Рудолф, Агент Албърт… всички на краварска хранилка. Не е чудно, че и интелектът им залита в тази насока.

И отново призовавам Израел – ако помните доброто, приберете си го! Не ни трябва, вреден е! Лекувайте си го там. Още когато се размяташе с Трабантчето и ревеше като детенце невръстно за НАТО, стана ясно душевното му състояние.

Ама защо трябва да търпим? Това не е нормално. Изтрещяха напълно. То парите чудеса правят, ама това минава всякакви граници. 


Като толкова му харесва САЩ, ами да ходи там, да се поразчисти тук малко държавата, а процентът да намалее поне на 79%.


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар