Зима

Зима
Пролет

3 март 2020 г.

По тъпа брутална схема арестуваха синът на Васил Божков!

Важното е да ощавят и занулят бизнеса на посочената мишена. Днес и сега. Нататък леваците данъкоплатци ще плащат каскетното безумие...
 
Прокурор Сийка, известна с „хибридната атака“: „Антон Божков е обвинен за участие в престъпна група с цел изпиране на пари. Той е със заповед за задържане до 72 часа. Предстои внасяне на искане за взимане на най-тежката мярка – задържане под стража, като това най-вероятно ще стане на 4 март. Няма значение кой от е от близкото обкръжение на Васил Божков и кой е от далечното обкръжение – ако се съберат нови доказателства за престъпление ще има още обвиняеми.

Никаква изненада!

Прокурорско-ченгеджийската схема от години е тъпа и брутална.

След като обявят някого за ръководител на ОПГ, за да го смачкат психически, започват психо тормоз с арести на близки и семейството му.

Та и сега – нищо ново под каскета на кратуните.

Арестуваха жената до Васил Божков с безумни обвинения и заради това, че едва ли не знаела и е в схема със „изнасилванията“, а днес арестуваха и синът на Васил Божков.

Целта е Васил Божков да се разплаче и сам да се върне в България.

Тая тапанарска схема за кого ли не я прилагаха.

Включително и върху сина на Гриша Ганчев.

Апропо, Гриша Ганчев бе оправдан напълно и по трите му повдигнати обвинения.

Тъй ще стане и с Васил Божков след години, но тогава пак НИЕ ще плащаме масрафа на прокуратурата.

Тях това не ги интересува. Важното е да ощавят и занулят бизнеса на посочената мишена. Днес и сега. Нататък леваците данъкоплатци ще плащат каскетното безумие.

 Антон Божков

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар