Лято

Лято

20 март 2020 г.

Диктатура на каскетите, "генералите" и Хунтата крадлива на Боко!

Декларирам отсега, че за разлика от ВАС, Хунта, винаги нося своята отговорност! И не сте ВИЕ тези, които ще ме спрат да излизам от къщи!

КПП-та на градинките и парковете, КПП по градовете – ще обясняваш къде отиваш и защо, ако искаш да минеш, подписваш декларация, че излизаш от къщи на „собствена отговорност“! 

И мрънкалото здравен министър рече още, че няколко дни ще ни изпробват и ако не сме послушни идиоти, ще затегнат още мерките!

ДИКТАТУРАТА НА КАСКЕТИТЕ, „ГЕНЕРАЛИТЕ“ И ХУНТАТА КРАДЛИВА НА БОКО!

А!

И генерала с лампазите с черната униформа вика: „Упълномощен съм от г-н Кирил Домусчиев…“. Баси държавата, баси домусчиевия! Кой е Домусчиев, че оня с лампазите раболепно, като мишок, му благодари и натъртва, че домуса го бил упълномощил!

Декларирам отсега, че за разлика от ВАС, Хунта, винаги нося своята отговорност! И не сте ВИЕ тези, които ще ме спрат да излизам от къщи!  На декларацията ще пиша всеки ден „особено мнение“, че сте Диктаторска Хунта!

ТОВА Е АБСОЛЮТНО НАЛОЖЕНА ДИКТАТУРА НА КОРУМПИРАНАТА ХУНТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! С НОВОТО КОНСИЛИЕРИ НА БОКО ТИКВАТА – ОНЯ „ГЕНЕРАЛ“ С ЛАМПАЗИТЕ!

СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е ДА НИ РАЗСТРЕЛВАТ ПО СТАДИОНИТЕ! ОКОТО ИМ НЯМА ДА МИГНЕ НА ТИЯ ТИПОВЕ!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар