Зима

Зима

24 април 2020 г.

Пуснаха ни по пързалката

Явно срам нямат и ще ни затрият окончателно поради собствената си глупост, некадърност и алчност!
 
Европейският съвет отложи за след шести май решението за пари за възстановяване на икономиките след кризата. 

Самият ГМР вчера изнесе шоу на най-високо световно ниво, което, ако беше по професия комик или циркаджия, щеше да му донесе награда. След като разбрахме как „джуркал“ ваксини в конюшните, как сам си правил облеклата и как Сталинка му казала, че ще спи на мека, пухкава възглавница, популацията окончателно разбра, че са я пуснали по пързалката, а бизнесът установи, че принципът е: близките до ГЕРБ ще оцелеят, останалите ще го ду@@@@.

Безработните нарастват с хиляди за часове. Помощта, за която дрънка ГМР, все едно от личния си джоб я вади, я получиха Домусчиеви и прочие близки до управляващите. Дребният и среден бизнес се чуди как да оцелее, а съкратените работници псуват цяла вселена.
Вчерашният цирк ни убеди окончателно в едно: нас ни управляват неадекватни, ментално увредени хора, които трябва да се лекуват. Несериозно и неадекватно е в подобна мащабна световна криза, ГМР да присвоява цялото телевизионно време и да се прави на палячо. А икономическите мерки, които се предвиждат, да са само за оцеляването на избрани.

Защото, да уведомя ГМР, данъците се плащат от народа, а не от приближените му, които ударно само усвояват. Дори ни е бедна фантазията какви са нарушенията и укриването на данъци и осигуровки. Най-пресният пример – една нахилена женица, която не се срамува от сина си – убиец, не е подавала финансови отчети, а автомобилът на фирмата, за който се ползват данъчни облекчения, се кара от наркоманчето, което е отгледала.

Народът загива. Това е истината. Проспериращата държава е само във фантазиите на ГМР. Всеки ден хора се самоубиват от отчаяние и мизерия. И вместо помощ, получаваме ежедневни навиквания, страх и паника от ГМР и Генкоронавирусщаба. При разговорите ми с хората, много от тях казват, че предпочитат заразата пред глада. Защото от първото може и да оцелееш!

Явно срам нямат и ще ни затрият окончателно поради собствената си глупост, некадърност и алчност! Гарнирани с наглост и болезнен нарцисизъм. Кризата вече е напреднала дотам, че дори немислещите започват да се чувстват некомфортно в кочинката си. И сега е моментът да осъзнаем, че ако допуснем тези циркаджии да продължават да ни управляват, ще бъдем приключени като народ. И българи повече няма да има!

Защото дори да има помощ от ЕС (на какво ли основание, след като една Италия и Испания бяха оставени да се справят сами), просто парите ще се разпределят между шайката. А народът отново ще гладува!
 

Време е да си извадим бетона от главите и да решим бъдещето си!
 
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар