Зима

Зима
Пролет

7 май 2020 г.

В него тестовете, в него оковите, в него - КПП-тата!

Целта е страх. Неистов страх за живота ни, така че да не мислим за правата си. Това се опитва да втълпява още от първия ден...
 
Всъщност ГМР посвети брифинга си само на едно - да ни заплаши, че при 100 заболели на ден отново въвежда мерките. 

Обидите му няма да ги коментирам, явно си ги заслужаваме, като търпим това недоразумение вече повече от десетилетие. Важното е друго - никой не знае колко хора се тестват и къде и как се гледат резултатите. Пример - двете починали лекарки. Имали ковид, нямали ковид, ама накрая пак имали. Никой нищо не разбра.

Всъщност, ако решат да правят ударно тестове, ще намерят много заразени. Не болни, заразени. И това ще е удобния случай за ГМР отново да ни затвори по домовете като крепостни селяни. Според мен той много добре осъзнава, че предстоят протести за свалянето му и сега се презастрахова, че ще налага мерки в момента, в който му стане удобно. За съжаление поради световната идиотия, това няма да направи впечатление на никого.

Истината е, че него го е страх от народа. Безумие е да се смята, че хората на площада ще са по-податливи на зараза от тези на една педя разстояние в метрото и автобусите. Целта е страх. Неистов страх за живота ни, така че да не мислим за правата си. Това се опитва да втълпява още от първия ден. Днес това недоразумение си позволи да говори за Путин. Че и той бил въвел мерки. Аз изслушах няколко изявления на Владимир Путин - ами човекът успокоява хората, дава надежда. Даже един чувал за трупове не спомена, май и трупове не чух да споменава...

Целта е налагане на диктатура, за да няма протести, като се използва като основание вируса. Това е истината. И той тази вечер в прав текст ни го каза.

 
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар