Пролет

Пролет

15 май 2020 г.

Ако днес има кой да свали Борисов от власт, то това е самият Борисов

Гневните реплики на черния генерал, грешките на Горанов, осезаемата липса на адекватни икономически мерки се пишат само на негова сметка...
 
Поразителният талант, с който управляващите натрупват гафове и грешки е логичен. 

10 годишната практика на Борисов да замазва един скандал с друг вече не му помага. Апологетите му са амортизирани, несъстоятелни и неубедителни

Вече е невъзможно да пришие към някоя партия недоволството на хората. И всеки опит да го прави чрез глашатаите си натрупва още повече напрежение. Гневните реплики на черния генерал, грешките на Горанов, осезаемата липса на адекватни икономически мерки се пишат само на негова сметка. Дори и да иска оставки това не му решава вече проблема.

В кръгова отбрана е от некомпетентността и липса на професионализъм в назначените от него “кадри” на всички нива в държавата. Заобикалянето с неовладяеми в посредствеността си маргинали и конформисти от която и да е власт винаги води до едно - рано, или късно я погребват. 


Иначе той винаги е успявал да се справи с недоволството на хората, но е натрупал критична маса от послушни и вредни непрофесионалисти около себе си. Ако днес има кой да свали Борисов от власт, то това е самият Борисов.
 

Е, успешно се справя.

Валентин Иванов-Кардамски

Няма коментари:

Публикуване на коментар