Зима

Зима
Пролет

15 май 2020 г.

Голямо разочарование сме

Чака генерал Годжи всеки ден на брифинга да мрем яко, ние се хилим и не щем...
 
Дожаля ми вчера за генерал Годжи. 

Ей, много се минаха тия хора с нашия народ. Ей, не напълнихме чувалите за трупове, а Борисов с такава надежда инвестира в тях, даже се говори, че хладилен камион си купил за превоза на трупове. Разочаровахме го ние, бащицата, тулупи такива!
 

Сега съм притеснена и за генерал Годжи. Явно човекът е възмутен от нашата недисциплинираност. Та затова - да не пропуснем нещо - на коя дата и в колко часа да почваме яко да мрем, че човекът не каза. Чака той всеки ден на брифинга да мрем яко, ние се хилим и не щем. Ей, нищо не става от тоя народ и туй-то. И яко ги псуваме. Явно не сме разбрали идеята.
 

Ей, гербавите как чинно си носят парцалите на лицето, в 30 градуса жега са си сложили ръкавичките, сакън, да не пипнат нещо, свалиха си кожата от миене и поливане със спирта. Няма лошо де, поне много хора се научиха ръцете да си мият.
 

Разочарование сме си ние и това си е. Ама да дават по-подробни указания - добре, яко мрене - ама кажете де - къде, кога, да приритваме ли, удачно ли е да кажем, че сме заразили всички около нас или вие ще я свършите тая работа?!?


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар