Зима

Зима
Пролет

28 юни 2020 г.

Слушането на записи води до КОВИД-19

Същността винаги си личи. А същността на Онуй е долна, гнусничка и мръсна...


Казах ли ви аз вчера, че ще има рязко увеличение на ковидясалите?

Ей, днес се наблюдава увеличение. Вече отговорните вирусни лица споделиха, че положението хич не е на добре и сигурно ще се увеличат.

Всички признават, че вирусът е нов и непознат, не е добре изучен. И тук настоявам за отбелязване на принос в науката, защото открих нова причина за заразяването - появяването на аудио записи или снимки на Борисов води до рязко нарастване на заболеваемостта.

Само не мога да разбера, защо маските точно на устата трябва да ги слагаме, по-удачно е на ушите и очите. А на устата - обикновено тиксо с надпис "ГЕРБ".

И смятам, че новият запис е по-скандален от предишния. Защото показва прякото командване на медиите от страна на Борисов. И как официално, на най-високо държавно и медийно равнище да бъде омаскарен.

Преди седмица написах една публикация, че политик се убива със смях. Е, явно и на Борисов са докладвали и той е решил, че трябва да действа по този начин. Само, че има една малка подробност - авторитетен и образован човек за смях не можеш да го направиш, а простакът, колкото и да му лъскаш имиджа, си остава прост цървул. Трандафор няма да стане!

Никога и по никакъв начин не може да се прикрие същността на човек. Работата на пиарите е да замазват гафовете и да четкат имиджа. Но не могат да правят чудеса. Същността винаги си личи. А същността на Онуй е долна, гнусничка и мръсна. И по същия начин се бори с политическите си противници - по долен и гнусен начин.

А сега - слагайте маските, за да не говорите. Мълчете и работете за славата на ГЕРБ!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар