Зима

Зима
Пролет

10 юни 2020 г.

Защо Пеевски и Данчо пиколото може да са депутати, а Божков не?

Значи мадам В може да се търкаля в чаршафите на Доган, а Божков бил изнасилвач...

Божков обявил, по един канал, че възнамерява да се включи в политиката. Очаквам воят на палячовците срещу тази новина.

Да, ама аз ще попитам. Защо за тях Делян Пеевски има право да е депутат, купувайки 100 000 гласа по престъпен, според закона начин, а Божков не. Поне законът му разрешава и съм сигурен, че до идните парламентарни избори, няма съд, който да го лиши от правото му да бъде избиран за депутат.

Значи приемате Доган да бъде пазен като писано яйце и обслужван от НСО, но сакън Божков, който като къртица успя да събере тази колекция, докато тези като Доган крадяха и изнасяха за пари културното наследство на България, няма право да бъде избиран за депутат.

Значи мадам В може да се търкаля в чаршафите на Доган, а Божков бил изнасилвач. Абе, я ми кажете има ли момиче, което да ходи само в нощните заведения, с някаква друга мисъл, освен да забърше някое евро или някой подарък. Добре ли са тези дето искат да ни убеждават, че Божков изнасилвал тези красавици, които са отишли там само с надеждата да ги забележи някой паралия.

Значи Данчо пиколото от Слънчев бряг, може да е години наред депутат и да контролира парите на бюджета, а Божков не. Значи търговецът с българско гражданство Каракачанов, може да бъде 4 години министър, а Божков не.

Няма да продължавам повече с изкривеното мислене на някои хора, защото няма да ми стигнат страниците. Само ще добавя, че Божков има потенциал да вкара сериозна парламентарна група при следващите избори. Достатъчно е да се реши да го поиска.

Петър Бояджиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар