Зима

Зима
Пролет

9 юни 2020 г.

Гранде проблема на ГЕРБ

Има едни гадове с мозъци, които имат наглостта да мислят. И като вземат да задават едни гадни въпроси...
 
Хубаво е да си гербераст в България. 

Във властта, до трапезата, целият свят се възхищава на Онуй, просперирате, та цъфтите и връзвате. Няма празно, ако си на герберастка трапеза.
 

Само че първият държавен и партиен ръководител има един голям проблем  - НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ИДИОТИ! Мъка! Голяма мъка! Той им обяснява, че хотелът не е хотел, а подпорна стена, че там птички ще фъркат, а не туристи, верните герберасти вярват и пляскат. Ама има едни гадове с мозъци, които имат наглостта да мислят. И като вземат да задават едни гадни въпроси - защо очите им виждат хотел, като е стена? Защо водопроводът за Перник се скъса на втория ден? Защо ушите им чуха това, което чуха от Танова, а не това, което казаха на брифинга на ГЕРБ?
 

Тези мислещите, са още по-нагли - не приемат на вяра думите на СевдитУ, че всеки месец е ходила при Божков да му отказва секс, пък той толкоз я искал човека. Че даже и се подиграват. Както бях прочела една мисъл, която сигурно Онуй би прегърнал: Мозъкът само загрозява човека!
 

Не, че гербавите не проявяват желание да изправят този проблем. Усърдно промиват мозъците и правят новите поколения пълни дебили. Ама тази заразна болест - мисленето, все се промъква. Че даже и им оспорва ковида, гадовете не вярват, че трябва да се затвори света заради няколко болни. Още по-нагло отказват яко да мрат. А започват още по-яко да мислят!
 

Е, те това им е проблемът. 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар