Зима

Зима
Пролет

30 юни 2020 г.

Петър Волгин: Борисов е на власт, защото е еманация на този народ

Единственият начин Борисов да си отиде е Големият брат в лицето на евроатлантическите партньори да решат да потърсят алтернатива


"Най-големият негатив да си на власт толкова дълго време е фактът, че много могат да те записват, много могат да те снимат. Чакам да пуснат видео файловете. Когато има картинка, не може да се каже нищо повече. Нищо не може да се отрече."

Това заяви в "Студио Хъ" журналистът Петър Волгин.

По думите му премиерът Бойко Борисов е еманация на това общество. Той наистина е човек от народа.

"Може би не звучи красиво, утешително. По приятно би било да го наречем узурпатор. Не - той е на власт, защото е еманация на този народ", коментира още Волгин.

"От десетия ден на управлението на този кабинет на Борисов скандалите заваляха. Това не е първият такъв. В една нормална държава правителството ще си подаде оставката. Борисов продължава да управлява и продължава да печели избори. При последното му управление се случи “Апартаментгейт”. Това беше годината на европейските и на местните избори. ГЕРБ спечели и двата. Въпросът е - защо? Ние не живеем в диктатура, но българските граждани решиха да го подкрепят", заяви журналистът.

По думите му единственият начин Борисов да си отиде е Големият брат в лицето на евроатлантическите партньори да решат да потърсят алтернатива.

"Те знаят кой е Борисов. Знаят с какво се е занимавал. Решили са, че им е изгоден. Ако решат друго, Борисов ще си отиде бързо. Премиерът прекрасно знае това и поради тази причина повтаря колко е близък с Вашингтон. Иска застраховка", коментира още Волгин.


Няма коментари:

Публикуване на коментар