Зима

Зима
Пролет

3 юни 2020 г.

Ако сте дебил, не ни занимавайте с това

Стига с поклоните към либерастите и безродниците!
 
Горкото национално летище. 

След като го харизаха на концесия, продължиха да се гаврят с него, като предлагат как да бъде именувано. Преди време някой, май беше психодесният Ал Йо, предложи да се казва "Желю Желев". На същия човек, който ни предаде и целуваше ръка на Ран и Ът и се гордееше как се съсипва всичко изградено през последния половин век. И макар и писател и философ, беше доста простоват човек, който толкова беше зашеметен от поста и влизането му в световната политика, че така и не намери адекватни решения.
 

Днес циркът продължава с предложението на някакъв световно неизвестен, летището да се наричало "Кристо". Ами няма! На безродник няма и квартална градинка да наречем. Помня как плюеше България, когато не му върнаха сградата в Габрово, която беше училище. Явно идеята му е била да се изхвърлят децата, за да може той да печели от наеми /както впрочем правят доста реститути/. Веднъж не спомена с добро България. За такива безродници - никаква памет не трябва да остава! За изкуството - неолибералистите да му се радват. Аз не го харесвам.
 

И престанете с простотиите. Имена на безродници и откровени врагове на България да бъдат увековечавани в улици, паметници, летища, площади. Защо не наречете летището "Капитан Списаревски". Заслужилият герой на България, който пазеше небето над София от днешните ни еврогейски /опс, евроатлантически/ партньори? И който става жив таран, за да опази живота на българите под небето на София?
 

Стига с поклоните към либерастите и безродниците. Ако искате да си наричате летището Роналд Рейгън, Кристо, Нирвана и Хвани ма за...., препоръчвам да предприемете лечение или да отидете в държава, в която ще се гледа с благосклонно око на всякакви извращения. 

Тук е България!!!
 Жельо Желев и Ричард Ран

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар