Зима

Зима
Пролет

16 юли 2020 г.

Абе, вие ненормални ли сте?!

Думата ОСТАВКА за един министър значи яхти и курви надалече от неприятните камери и телефони на Миролюба и..., ми то не останаха други неприятни камери и телефони


Обикновеният гражданин наистина не знае какво значи за един министър думата - ОСТАВКА.

Думата ОСТАВКА за един министър означава да си тръгне с 25 хиляди заплати като награда.

Горе долу толкова, може и повече. Все едно се пенсионира и като всеки държавен пенсионер ще получи определен брой заплати. Но не официално. А в шкафче.

Думата ОСТАВКА за един министър е облекчение, въздишка, релакс, той си казва “уф, най-сетне!.” Всеки министър знае, че не може вечно да е министър и иска да се отърве от министерството БЕЗБОЛЕЗНЕНО. Министърът иска да изчезне, да не се говори повече за него, та той ще излезе да каже нещо умно по телевизора чак след пет години, за да се питате вие, бе тоя кой беше...

Думата ОСТАВКА за един министър значи яхти и курви надалече от неприятните камери и телефони на Миролюба и..., .....ми то не останаха други неприятни камери и телефони.

ОСТАВКА значи НИКАКВИ камери и телефони, а след един случай с едно шкафче, на яхтите всички курви ще се допускат след щателна проверка, наречи го - пребъркване.

НИКАКВИ телефони на тая яхта в тоя лазурен Занзибар, с тези копринени кожи на скъпи момичета. Кое не е ясно, тъпаци?!

Думата ОСТАВКА за един министър е гръб за вас всички, дето четете. Както и среден пръст за вас всички, дето разбирате.
Чудесно си прекарах, всички ви прекарах. Ама някой долу крещи - “съд за министъра”. Хахахаха, не ме разсмивайте. Няма да има съд за министъра, никога, Нено Димов беше само, за да ви приспим.

Думата ОСТАВКА санкюлотите крещят на всеки ъгъл. Но санкюлотите не знаят какво значи ОСТАВКА за един министър. Повече от санкюлотите не знаят и думата “санкюлоти”.

Искам да съм министър в ОСТАВКА след десет години на най-свирепо бирничество в некое финансово и силово министерство. Нещастници.

Ако знаете каква услуга е това от преследван от камери министър да стана отново невидим, тих офисен планктон и да си чукам секретарката тихичко и да ходя на тайни острови тихичко и малко да отскачам до Швейцария, където моята ОСТАВКА изглежда като куфар, пълен с тайни.

Искам си оставката, обичам ви, че ме вкарахте в оставка, ваш завинаги признателен губещ се в мъглата на спомените тих министър.

Какъв е звукът от министър в ОСТАВКА?!

Това е звукът от думите - “ура, ненормални тъпаци!” , казано наум.

Вие ненормални ли сте, да ме оставите да си ида така?!
Хи хи, ненормални сте.

Тихо, тихо, това е само наум.

Мартин Карбовски, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар