Зима

Зима
Пролет

15 юли 2020 г.

Недялко с надгробно слово за Борисов, стене уплашено

Все още богати ми Недялко, не си разбрал нещо много просто: Борисов си отива, защото разчиташе на такива като теб...


Недялко от Пик написал във Фейсбук надгробно слово на кабинета.

Борисов, според него, не издържал и е готов да си тръгне. Три били обсъжданите варианти, но и трите са свързани с оттегляне на сегашния премиер. И Недялко хлипа. Но не за Борисов, който е предател, според него, а за себе си. Защото без „чадър“ от властта и прокуратурата недялковците се чувстват като сирачета.

Е, и в Пик ще разберат най-после, че няма вечни лъжи и измами, няма вечно лапане.

Мутрите победиха, - хълца Недялко. Разстроен е и явно мозъкът му изневерява – мутрите бяха с него. Водеше ги пред ВСС, после пред Съдебната палата, пред президентството... Именно с мутрите Недялко се правеше на смел. По-точно си мислеше, че е смел, но беше жалък. Както и в този скръбен за него час.

Не са това проблемите на Недялко. Студена пот го облива като си помисли, че скоро ще му почукат на вратата данъчни, КПКОНПИ, ДАНС, призовкари... Ще питат за милионите и офшорките, нищо че следите са заличавани старателно. Следи винаги остават.

Недялко написал още: „Всичко оттук нататък е неприемлив за мен компромис. С вас през годините водихме заедно много битки. И ги спечелихме. Всичко, за което сме се борили, отива по дяволите. Борисов се е предал.“

Все още богати ми Недялко, не си разбрал нещо много просто: Борисов си отива, защото разчиташе на такива като теб.

Освен това не знам дали се е предал Борисов, но че ти и другите като теб ще го предадете е сигурно. Майстори сте да сменяте резбата. Жалните ти стонове показват, че вече си го сторил.
Недялко подкрепя Гешев пред ВСС...

Огнян Стефанов, Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар