Зима

Зима
Пролет

6 август 2020 г.

На крив професор машините му пречат

Мишо заработва. Стара лисица е той. И знае много добре, че с машинно гласуване няма да може да захлебва, както е свикнал...
 

Мишо Константинов, известен като специалист по изборите или пък заобикалянето на изборните правила, днес отново отнесе палмата на първенството за малоумно изказване. 

Е, който си го може, си го може. Та професорът заяви, че няма никакъв начин да има предсрочни избори, защото... нямало машини за гласуване!
 

Доколкото си спомням, ЦИК от няколко години се кани да поръча достатъчен брой машини, да кажеш, че не са знаели, няма начин. А и все пак, толкова много избори досега сме направили и то без машини за гласуване. Ако трябва да избирам оставка и предсрочни избори без машинно гласуване и машинно гласуване, но оставане на шайката до пролетта, определено първото ми грабва окото.
 

Естествено, Мишо заработва. Стара лисица е той. И знае много добре, че с машинно гласуване няма да може да захлебва, както е свикнал. А и най-вероятно ще бъде изхвърлен заради нарушения на политическите права на гражданите и манипулиране на общественото мнение.
 

В момента панически гербоидите се опитват да се задържат във властта с все по-безумни твърдения. Скоро очаквам да кажат, че без Бойко Борисов няма политика в България и изобщо да отменят изборите. То и без това си управлява като арабски шейх, без да се съобразява нито с Народно събрание, нито с народ. Остава само да го официализира.
 

Но все пак разделяйте народа - не всички сме дебили. Както видяхме вчера, повечето гербоиди нямат мозък дори колкото на една овца да не седят на слънце по пладне два часа. За такива всякакви обяснения и твърдения са допустими, дори най-безумните, защото от врата нагоре са плътен бетон. Но все пак отчитайте, че на територията живеят и нормални!
 

Избори, мутри, искаме избори. Вашият проблем не са изборите, а как ще си прекарвате времето в затвора, така че се организирайте. 

Поне последните си дни използвайте да подобните условията в арести и затвори, че много ще ви трябват.
 Проф. Михаил Константинов

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар