Зима

Зима
Пролет

14 август 2020 г.

Рестарт, но без престъпници

Старите мутри не могат да създадат нов ред. Мръсните политици не могат да създадат чиста държава...
 

Онуй се оля тотално. 

Явно неразбирайки исканията на народа, реши да се прави на демократ и държавник. Той, най-корумпираният и некадърен министър-председател в историята на България, иска да прави рестарт на системата и да ни прави нова Конституция. Той! Този с чекмеджетата, пълни с евро и златни кюлчета. Този, спящ с пистолет до главата. Този, с къщата и любовницата и детето в Барселона, където е разследван за пране на пари. Този, наричащ народа си тулупи и негодници.
 

Явно страхът му е голям. И е готов на всичко, за да запази властта, дори с цената на големи обещания. Защото всички знаем, че то, обещаното, не е като даденото. Той го знае още по-добре. А и не знам колко от вас разбират, че няма как да гарантира какво ще решат депутатите, защото той може да им нареди да не гласуват това, което е предложил. И ще излезе Мутрьо и ще каже: "Ето, аз предложих, ама те не се съгласиха!". Ай стига, тоя индийски филм вече сме го гледали.
 

Старите мутри не могат да създадат нов ред. Старите престъпници не могат да построят чиста и свята република. Мръсните политици не могат да създадат чиста държава.
 

Онуй, рестарт ще има. Нова Конституция ще има. България ще има бъдеще. И всичко това ще започне с оставката ти и разследването ти за престъпления, извършени срещу народа на България и държавата!
 

Защото ние, народът, искаме чиста и свята република. Искаме поне затвор за националните предатели и крадците. Искаме да върнете заграбеното. И да припомня думите на Левски: "Който е откраднал от народното, присъдата е една - смърт, смърт и пак смърт!", "Предателите на Отечеството заслужават само смърт!". 

Е, понеже сме цивилизована европейска държава в 21 век, доживотен затвор!
 

Защото със стари к..рви като теб, нова държава няма да правим!
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар