Зима

Зима
Пролет

10 август 2020 г.

Българско /б/лято

Бре, много спасители ни се навъдиха напоследък...
 

Поредният политически проект ще се пръкне на бял свят от Дубай. 

Човекът, който зарибяваше пенсионерите с талончета и печелеше милиарди от тяхната наивност, днес обяви, че ще ни спасява и той. 
Бре, много спасители ни се навъдиха напоследък, направо да се чуди българинът кой спасител да си избере на кастинга....
 

Васил Божков е пример за порочната българска система. Където може да се прави едър бизнес, само ако си плащаш на конкретните хора, а не на държавния бюджет. Където ти разрешават да извършваш хазартна дейност близо до училища и да се продават талончета за хазартни игри и на деца. Където всеки един престъпник може без никакъв проблем да се включи в политиката и да се чувства удобно там.
 

Да, Васил Божков беше нарочен от хунтата и с него постъпиха много незаконно. Но това не го прави почтен човек, мислещ за българите. Просто ритане по кокалчетата на мутрите. А не борба за справедливост и просперитет на хората. То се видя през тези дълги години колко мисли той за хората...
 

Тридесет години какви ли не партии на какви ли не лумпени се появиха на политическата сцена. Като от 300 партии не повече от три-четири стават изобщо за нещо и могат да правят политика. По правило тези партии са лидерски, в България партии на идеите няма или са размити във влиянието на съответния главатар на партия.
 

Сега поредният партиен главатар ще се опитва да ни спасява. Ай, мерси, шА пропусна! Поне щях да имам по-добро мнение за него, ако наистина беше извадил компромат срещу Борисов, Горанов или Гешев, който да е сериозен. Само, че останах с впечатлението просто за игра, в която трябва да се сключи споразумение....
 

Българско /б/лято! 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар