Зима

Зима
Пролет

24 август 2020 г.

Ний пък сме силно „притеснени“, че и за звеноводка не ставаш

На такива в града им викат селски тарикати. Все с лакти напред се бутат без значение коя партия и власт обслужват...
 

Тая женица Деница Сачева, упорито насаждана, като гаулайтер на Хунтата по „време на протести“, отново лъсна с физиономия като месечина, по Домусчиева телевизия.

Тоя път без плитка. С много лошо поставен руж. С още по-селяндурски кръстосани масивни глезени отзад.

Нахално отговаря: „Първо да ви кажа като пиар, и като политик…“. Въх, мари, тя била и пиар, че и политик…

Решена в небесно синьо костюмче от времето на банкетите, Сачева напоително рецитира как „Ние“, разбирай управлението на Хунтата“, вървели напред, догонвали нам си кого, ама вървели напред.

И изобщо, ама хич не се притеснявали от служебното правителство на Румен Радев. Сачева хем не се притеснявала, обаче вика: „Силно съм притеснена за бъдещето на България, ако Румен Радев направи служебен кабинет с Александър Маринов напред…“.

То и ние сме притеснени, че Румен Радев няма да направи достатъчно хард служебен кабинет, че такива, като тая и за звеноводки да не ги вземат, ама след правителство начело с Боко Тиквата, все файда ще е всичко друго, само и само такива ококорено нагли особи да не ги гледаме по телевизията.

Рядко нахална е тая женка. На такива в града им викат селски тарикати. Все с лакти напред се бутат без значение коя партия и власт обслужват.

И да ви кажем, тъй като я наблюдаваме тая „пиар и политик“ – много си мязат с Боко Тиквата по тепигьозлък. Организирана звеноводска бригада.




Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар