Зима

Зима
Пролет

11 август 2020 г.

Татяна Дончева: Димитър Ламбовски е агент-провокатор

"Когато има лайв излъчване всеки може да се пъхне в екрана, да подхвърли една реплика, в която вие едва ли може да реагирате точно."
 

"Не се задълбочавайте в случилото се между Христо Иванов и Димитър Ламбовски. В старите антифашистки сюжети имаше една фигура наречена агент-провокатор. Това именно е Димитър Ламбовски."

Това каза по бтв Татяна Дончева, председател на „Движение 21". 

"Когато има лайв излъчване всеки може да се пъхне в екрана, да подхвърли една реплика, в която вие едва ли може да реагирате точно, освен да спрете предаването", допълни тя. Дончева напомни, че Ламбовски е момче на СИК. "Това всеки може да го разбере от интернет", поясни тя.

Според Дончева отстраняването на главния прокурор Гешев виси на техническото мнозинство на ВСС. Няма нужда да се обосновава отстраняването на Гешев, то вече е обосновано, заяви още тя. Татяна Дончева допълни, че е напълно възможно в един следващ парламент, с ново парламентарно мнозинство, може да се окаже и че мнозинството на ВСС ще бъде различно.

Татяна Дончева е убедена, че гражданското общество се е събудило по време на протестите. 


"България бе дадена от 2005 г. в ръцете на мутрите. Когато мутрите поемат властта в държавата, всичко става по мутренски като назначенията на неграмотници, алчни и брутални хора", каза още председателят на "Движение 21". 

"Ситуацията в държавата е като ситуацията в "Левски": няма нищо на терена, всичко е разрушено", каза още Дончева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар