Зима

Зима
Пролет

27 август 2020 г.

Ние, от планетата на м@@@@те, те чакаме, Валери!

Да ти се връща цялата злъч и злоба към тези, които ти плащат заплатата и те държат на власт!


Валерко Симеонов днес премина всякакви граници на простотията и политическото самоубийство, като нарече протестиращите "планетата на ма@@@@ТE от жълтите плочки". 

Явно дълбоко възмутен, че не ги оставяме да си крадат необезпокоявано, Валерко, практикуващият патриотинг, напсува грозно народа си.
 

Същият, за когото българският народ доскоро се надяваше да тръгне с релса на врата към Аспаруховия мост, същият, почти закрил българският туризъм по Черноморието, владетелят на Великата Северна Попикана Българска ограда, същият той ни определя като вид животни, на които той прилича външно определено повече от нас!
 

Ние, от планетата на м.....е, от жълтите павета и от цяла България, пращаме поздрав на майка ти, Валерко! Да ти се връща цялата злъч и злоба към тези, които ти плащат заплатата и те държат на власт. Ние, от планетата на м...те, ние-майките, ние-гражданите, ние-българите, няма да забравим. А ти скоро ще бъдеш на плочките на същата планета, която споменаваш. И да ти напомня, че не е хубаво да дразниш. И да обиждаш тези, които имат власт над теб по силата на естественото право и на Конституцията. Които ти, разбира се, дори не знаеш и не си чел.
 

Валери, ще се видим при Филипи. Ние - от планетата на м...те и всички национални предатели. И тогава извинението много ще те боли! Повярвай!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар