Зима

Зима
Пролет

26 септември 2020 г.

Рекохме ли ви, че льотчика е пунта мара?!

Честито на всички наивници, които се надяваха Румен Радев да поведе огромния процент противници на Хунтата

 

 

„Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа. „Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям“, заяви Радев, цитиран от БНТ.“




Здравейте, фенове на льотчика!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Рекохме ли ви го, че Румен Радев няма да прави политически проект, сиреч партия, щото тая тъпня – думичка „проект“ отива само на Цецо Особената форма на главата.

Рекохме ли ви, че льотчика е пунта мара?! И че УМИШЛЕНО НЕ ОВЛАДЯ ЕНЕРГИЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ХУНТАТА?!

Рекохме ли ви, че ИЗЛЪГА РЕАЛНИ ЛИЦА, КОИТО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА, ПО ЗАРЪКА НА ХОРА НА ПРЕЗИДЕНТА, ТЪРЧАХА И СЪБИРАХА ЛИЦА И ХОРА ЗА „НОВ ПРОЕКТ“?!

И изведнъж – президентските капии, пратени от президента, свиха сърмите и на практика ПОДЛОЖИХА лицата на които разчитаха!

Днес в прав текст Радев окончателно показа, че единственото за което /ще/ се бори е втори мандат, качен върху протестната вълна. Т.е. се бори за личния си властови комфорт.

Подкрепял „ВСИЧКИ“. Верно ли бе, льотчик? И Цветанов ли подкрепяш, нали и той вече е бир парче „опозиционер“?!

Честито на всички наивници, които се надяваха Румен Радев да поведе огромния процент противници на Хунтата, които не припознават нито един политически субект, определящ се като „опозиционен“, като свой!

А кой го надупи льотчика, никак не е трудно да се сетим! С абдикацията си Радев остави СЪЩОТО СТАТУКВО ПЛЮС ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ, наричащи се „опозиционери“, да наредят пъзела след изборите. ПАК.

Отсега обаче АФЕРА се обзалага – ще спечели Радев втори мандат – нанай! С плашипутарници на война не се ходи!

П.П. АФЕРА ще разкаже всичко конкретно, поименно и безапелационно за това как се правеше „новия проект“ от началото на тази година и как абдикацията на Радев доведе до там, че куп лица бяха излъгани. Ще разкажем поименно и конкретно и куп други любопитни подробности. За да знаете! И да си направите сметката ще гласувате ли за този човек за втори мандат президент!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар