Зима

Зима
Пролет

4 септември 2020 г.

То и звънецът не може да направи проста кърджалийска п. председател

ПКП, дрънкай си със звънчето и не се занимавай с неща, които не разбираш! По-добре със звънчето, отколкото с празната си глава!
 

Простата кърджалийска П., както е известна напоследък Цвета Караянчева /не я обиждам, а я назовавам така, както посочва първият държавен и партиен ръководител, да са свети името и маслото Му/, вчера отново изригна в дебилен делириум. 

Явно изнервена, че скоро може да се наложи отново да проектира поцинковани кофи, ПКП, нападна Президента Радев. Не можело това, къде живее и работи, да го направи Президент.
 

А сега ще пиша бавно, че тя чете трудно! 

Проста кърджалийска п...о, и теб звънецът не може да те направи председател на Народното събрание, ти си една случайница, попаднала по полово-роднинска линия във властта. И при теб принципът е, че колкото по-нависоко се катериш по кариерната стълбица, толкова повече се виждат частите, с които си си заработила постовете!
 

ПКП ще остане в историята като най-простата, заемала поста на председател на Народното събрание. Излагациите край нямат. То не беше Пекин във Виетнам, то не бяха простотии, дори имаше моменти, в които засенчваше по простотия и първия държавен и партиен ръководител, което си е сериозно постижение в дисциплината "дебилен гербераст в политиката".
 

Така, че, ПКП, дрънкай си със звънчето и не се занимавай с неща, които не разбираш! По-добре със звънчето, отколкото с празната си глава!
 

Защото Президентът Радев е на този пост ЗАРАДИ НАС, ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА БЪЛГАРИ, КОИТО ГЛАСУВАХМЕ ЗА НЕГО! За теб колко гласуваха, п...тко? Пряко?!?

* Моля да отбележите, че липсващата буква е "а", а не "у", все пак имам някакво възпитание!
ПКП
Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар