Зима

Зима
Пролет

24 септември 2020 г.

Мъжът Везни общува с лекота с нежния пол, как да го покорите?

Мъжът Везни постоянно флиртува, просто така е устроен. Но това изобщо не означава, че са несериозни... 

 

Мъжете Везни често са галантни господа, които знаят как да общуват с лекота с нежния пол. При тях флиртът е задължителен.


Как да го покорите?

1. Първо, решете дали притежавате качества като решителност, любезност, дали сте нежни и снизходителни, дипломатични, елегантни? И второ – дали имате нагласата да повтаряте често „Да, скъпи, както кажеш, скъпи!“

2. Мъжът Везни постоянно флиртува, просто така е устроен. Но това изобщо не означава, че са несериозни. Това е начинът да повишават самочувствието си – чрез вниманието на жените. Ако си затваряте очите и не драматизирате – той ще го оцени.

3. Жената до него трябва да държи на външния си вид. И ароматът. За Везните е много важно да усетят приятното грабване на парфюма.

4. По никакъв начин не го критикувайте, защото това може да го хвърли в няколкодневен размисъл. И изведнъж да свали наметалото на спасителя и юнака. Тогава ще получите едно капризно, уязвимо момче.

5. Повишаването на гласа, истериите и конфликтите направо ги убиват. Мъжете Везни харесват спокойни жени, които могат да водят разговор със спокоен тон, придържайки се към последователност.

6. Всяка лъжа, дори в малки дози, моментално убива чувствата им. Те са категорични, че до тях може да бъде само искрена жена. За тях е по-лесно да кажат ужасната истина, отколкото да лъжат. Това е закон.

7. Везните имат странно чувство на любов. Те не мислят за това, от което имате нужда. Но пък могат да ви дадат каквото пожелаете. Само че трябва да бъде заявено, не очаквайте инициативност от тяхна страна.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар