Зима

Зима
Пролет

17 септември 2020 г.

Политическите поръчки са основната дейност на службите

НСО да не се правят на ощипана мома на хорото. Хайде не ни правете на камилчета!
 
 
НСО вчера заявиха, че не изпълняват политически поръчки. 
 
Заприлича ми на жрица на спазарената нежност, която обяснява на полицая, че просто обича клиента си и няма никаква сделка. Как става така, че никоя служба не изпълнява политическа поръчка, а на практика всички защитават престъпниците.

През 90-те години се разформироваха работещите служби, като много служители напуснаха, а политиците превзеха управлението им. Всяка партия при вземане на властта си слагаше свои хора, а информацията изтичаше като от сито. Докато сега службите са напълно подчинени на управляващите политици. Сигурността на България е минала на заден план, а на първи е сигурността на управляващата в страната ни хунта. Да припомняме ли незаконите подслушвания, цецомобилът, скандалите със СРС, записите, "оня списък"?
 
ДАНС не са разбрали, че ВМРО от години продават българско гражданство на африканци и азиатци, но затова пък са много добре осведомени, кой пише срещу властта в социалните мрежи. Те не знаят какво се случва в Росенец, но пък знаят кой е напсувал Борисов във фейсбук.
 
А НСО да не се правят на ощипана мома на хорото. От години нарушават закона, като допускат един психичноболен да кара специализирания транспорт - джипката. Като рискуват не само здравето и живота на поверения им тулуп, но и на всеки невинен гражданин, който би се изпречил на пътя на банкянското г...до. А вчера стигнаха дотам да малтретират майки на болни деца и да ги изхвърлят от парламента.
 
Истинските офицери и разузнавачи се срамуват от вас, от вашето подчинение, корупция и връзки с престъпността, от нарушаването на клетвата ви към България.
 
Затова - хайде не ни правете на камилчета! Знаем кои сте и на кого служите.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар