Зима

Зима
Пролет

7 септември 2020 г.

Бойко Ноев: Няма как Радев да седне да преговаря с Capo di tutti capi

"Това са едни хора, които са се отделили и живеят в един друг свят, свят на пачките и чекмеджетата."
 

"Задачата на нашето поколение е да изкупи някои свои грешки. Срам е България да бъде управлявана от мутри. 

Трябва да се разчисти за тези млади хора, които ще дойдат. Ние не ги знаем кои са, но те неизменно ще дойдат. Как си представя Каракачанов, когото аз уважавам като колега, че ще седне Радев, който е отявлен противник на мафията, с Capo di tutti capi на една маса? Няма как да стане."

Това заяви по телевизия 7/8 бившият министър на отбраната и бивш посланик на България в НАТО Бойко Ноев. Той коментар  протестите в България и държанието на управляващите.

"Тезите на глашатаите на статуквото - да създадат комитет, да направят кръгла маса. Не разбират, че никой вече не иска да говори с тях. Никой не иска да ги вижда, а те искат да преговарят. Това са едни хора, които са се отделили и живеят в един друг свят, свят на пачките и чекмеджетата.

Борисов няма ход. Има много хора, които се подведоха да му повярват. Помните конгресите на ГЕРБ. Помните как той се държеше с хората там, как се държеше с депутатите. Чудя се как тези хора издържаха да не си подават оставките. Нямат шанс, Борисов ги повлича надолу с поведението си.

С Гешев или без него, ще дойде времето хората да питат за пачките и чекмеджетата. Те ще останат и хората ще питат за тях. Аз също съм мислил, че Борисов е по-добре от тройната коалиция. Сега мен ме е срам от Борисов, срам ме е как ни представя в Европейският съюз и по света. Вижда се как там му обръщат гръб. Той не може да говори с хората там, защото не знае език."

Бойко Ноев
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар