Зима

Зима
Пролет

8 октомври 2020 г.

Защо не трябва да се впускате в афера с женен мъж

Помислете добре, преди да се впуснете в аферата, дори в началото нещата да изглеждат вълнуващи... 

 

Привличането към някого е напълно естествен процес, но влюбването в някой, който вече е женен, обикновено е голяма грешка. 

Вие може и да оправдавате постъпката си с идеалистични вярвания и идеи, но не забравяйте за моралните последици, които тази връзка ще остави върху вас и вашия партньор. Помислете добре, преди да се впуснете в аферата, дори в началото нещата да изглеждат вълнуващи. С течение на времето тези отношения ще донесат големи щети – или ще разбиете нечие семейство или ще си изгубите твърде много време във връзка без перспектива.

Ето защо, преди да започнете отношения от този род, вижте всички логични причини, защо да не го правите:
 

1. Винаги ще сте сама на празници

Трябва да ви е ясно, че ако излизате с женен мъж (или с омъжена жена), в най-добрия случай ще можете да пътувате с него/нея по почивки или т. нар. „командировки“. Тоест, ще можете да се виждате с този човек само когато той има някаква уважителна причина да не бъде със семейството си. Ако този човек има дете и няма намерение да се развежда, вие ще си останете „твърда резерва“, когато става въпрос за прекарване на празници и отпуски. Тоест, ще трябва да си стоите сами в моменти, в които ще ви се иска най-много да сте с любимия човек.
 

2. Животът ви ще остане в застой

Ако не искате животът ви да бъде сложен на пауза, неясно за колко дълго време, то избягвайте да се превръщате в нечия любовница. Имайте предвид, че съпругата, независимо от всичко, е източник на сигурност и статус в обществото, за вашия любим. Много е възможно той никога да не дръзне да поиска развод. Ако посветите времето си на женен мъж, той може и да се погрижи за вас финансово, но във връзката ви никога няма да има значителен напредък. Докато животът ви е „на пауза“, може да изпуснете момента да създадете собствено семейство и деца.
 

3. Въпреки че ще имате любим човек, ще се чувствате сами

Когато излизате с женен мъж или омъжена жена, вие може и да прекарвате доста време заедно, но точно когато наистина имате нужда от тях, те да не могат да бъдат до вас. Тогава ще се чувствате тъжни, унили и сами, а вероятно моментът ще е тежък за вас. Така че помислете си добре, дали да не си потърсите човек, който ще ви бъде опора, и в добро, и в лошо.
 

4. Този тип връзки рядко имат щастлив край

Ако се окажете в позицията на любовница и в рамките на няколко седмици любимият ви не се раздели окончателно със законната си половинка, няма никога и да го направи. Изобщо не очаквайте щастлив край на тази връзка, изградена върху изневери и лъжи. По-скоро тези отношения ще приключат грозно и драматично или пък хладно и обидно за вас.
 

5. Не забравяйте – любовникът ви е склонен към изневери

Дори вашият любим да напусне съпругата си, за да бъде с вас, винаги трябва да си имате едно наум. Какъв е шансът той да ви остане верен във времето? Фактът е, че връзката ви е започнала на основата на лъжа и никога няма да сте сигурни дали човекът до вас ще ви остане лоялен.

  

Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар