Зима

Зима
Пролет

26 октомври 2020 г.

Вирусът вече стана и политически

Интересно при този фатален, смъртоносен, пандемичен и опасен вирус, как така толкова политици го хванаха и един не се гътна!?? 

 

Видни гербоиди тези дни ковидясаха. 

Онуй най-много ни зарадва, да си признаем честно. Ето, и кмета на Пловдив Зико и той заразен. Явно ковидясването напада и гербоидите. 

И тук, понеже те са върли защитници на мерките, започвам да се питам /понеже не съм умна кат ген. Годжи и прочие пророци на ковидясването от последния ден/: те спазвали ли са мерките!?!? 

Ако са ги спазвали - защо са заразени, ерго, маските са парцали, които не пазят от нищо и мерките са напълно безсмислени. 

Ако не са ги спазвали - какъв пример дават и защо ние трябва да носим парцали, а те да се развяват както си искат и да сеят зарази!?! Ааааа!? Защо пък ние да ги спазваме?
 

На мен пък ми е интересно при този фатален, смъртоносен, пандемичен и опасен вирус, как така толкова политици го хванаха и един не се гътна!?? 

Или якото мрене се пада на обикновените граждани, които отказват да ги приемат в болниците и ги разкарват като мечки на синджир по болничните заведения и се молят някъде да се намери милостив лекар да ги приеме за лечение?
 

Вирусът вече стана и политически. Удобен или неудобен. Но пък ако ни помогне да се отървем от някоя и друга известна мутра, съм склонна дори и парцал да понося /естествено, по новата мода увесен като памперс под брадичката, все пак няма да се удушавам..../.


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар