Зима

Зима
Пролет

20 октомври 2020 г.

"М" като мутри. "М" като маски

"М" като мракът, спуснал се над България! "М" като мъст, "М" като мафия!...
 
 
А, честито на туземното население. 
 
Вече маските на открито стават задължителни. Защо и как не ни обясняват. Ама и дебилите взеха да се усещат, че нещо не е наред. 
Смъртоносен вирус с маска от марля не може да се спре. А и пък не е смъртоносен. Както казвам, докато не обявят национален траур за гътнал се от короната управляващ политик, нещо не вярвам. Повечето хора на крак го изкарват.

Клиничната пътека е толкова скъпа за вируса, че е разбираемо защо лекарите не признават никакви други заболявания. Вече не е модерно да се гътнеш от прост грип или сърдечно заболяване. Всичко стана прост фон на коронавируса!
 
Само, че това не е просто прищявка. Аз настоявам някой да ми обясни как точно ме пази маската при положение, че частицата на вируса е много по-малка и минава през влакната и как въздейства върху здравето ни постоянното носене на маски. Защото не съм длъжна да спазвам правила, които ме убиват бавно!
 
Повече от сто дена на протести показаха, че вирусът не е толкова страшен, иначе чувалите за трупове да бяха пълни и яко да сме измрели. 
 
Ама на, за мъка на мутрите, не сме! И даже нагло настояваме да ни бъде обяснено защо трябва да ги носим и защо ограничават така гражданските ни права!
 
"М" като мутрите, които ни управляват и унищожават. "М" като маските, които са начин за контрол, а не за предпазване от заболяване. 
 
"М" като мракът, спуснал се над България! "М" като мъст, "М" като мафия!
 
Аз ще сложа маска. Но тя няма да ви хареса!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар