Зима

Зима
Пролет

3 октомври 2020 г.

ПГ на БСП: Елена Йончева да върне парите за гаранцията си

„То бива наглост и предателство, ама това на Йончева мина всякакви граници! Прибира десетки хиляди евро заплата месечно, а плюе партията, която я направи депутат в Брюксел!“ 

 

Парламентарната група на „БСП за България“ е дълбоко възмутена от лъжите, които Елена Йончева не спира да бълва последните два дни, съобщава Vestnik.eu.

Вчера социалистите са се събрали и са обмисляли да поискат обратно от Йончева парите, които преди време те лично събраха за нейната гаранция и разходи по съдебното дело срещу нея.

„Елена трябва да ни върне всички пари – за делото, както и онези, които получи за да направи “филма за оградата“, плюс всичките останали средства, които е получила от ПГ за последните години”, коментира вбесен депутат от Столетницата.

Червените дори се заканват, че ако в най-кратък срок Йончева не възстанови предоставените й средства, срещу нея ще бъде заведено дело за възстановяването им.

„То бива наглост и предателство, ама това на Йончева мина всякакви граници! Прибира десетки хиляди евро заплата месечно, а плюе партията, която я направи депутат в Брюксел!“, коментира пък друг потресен от безочието на Йончева червен депутат.

В същото време всички в БСП си дават ясна сметка, че зад атаките на Йончева стои бившия, а според мнозина и настоящ неин любовник Сергей Станишев. Не е тайна, че Станишев озверя след като преди седмица червените директно го изхвърлиха от НС на БСП.

“Именно той насъсква Елена да бълва змии и гущери срещу партията, докато Сергей, както обикновено се крие в сянката на чуждата отговорност и доволно протрива ръце!”, смятат в Столетницата.

Между другото, в Брюксел е публична тайна, че след развода си с „архитекта“ Елена се е нанесла в къщата на Сергей, като живее там съвместно с Моника и всичките им деца заедно. Така Станишев изцяло държал Елена под свой контрол, като периодично я активирал срещу БСП и Нинова. Сега например той и Моника били измислили последната си гавра, като за реализирането й насъскали Елена да разпространи из медиите, че между Нинова и Борисов имало договорка.

Станишев толкова не можел да си намери място от яд, че е оставен извън ръководството на партията, че наред си го изкарвал на абсолютно всички свързани с БСП в Брюксел. Последната му жертва бил избрания за председател на групата на българските депутати в Европарламента Петър Витанов, който непрекъснато бил атакуван, заплашван и саботиран от тандема Сергей-Елена.


 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар