Зима

Зима
Пролет

17 октомври 2020 г.

Протестът приключи като "въстание" и пренареди кабинета ГЕРБ-ДПС II

Оставка няма - нито технологично, нито политически, ще има рокада след изборите...

 

 

София не се вдигна и протестът приключи като "въстание" - пренареди кабинета "ГЕРБ-ДПС"II. 

Вместо Владислав Горанов премиер ще е Кирил Ананиев.

Технологична победа за протеста - и двамата са номинации на тандема "Пеевски-Борисов". (Пеевски уж воюваше с Борисов.)

Първо беше вдигнатият юмрук на президента Румен Радев с "Мутри, вън!", сетне "Сорос" и студентите от чужбина, после "Юлска Жега" на Васил Божков, "въстание" и... още от същото.

"Оставката на Борисов е технологичен акт", заяви Арман Бабикян в "Панорама". Оставка няма - нито технологично, нито политически, ще има рокада след изборите.

Рокадата на шахматиста в Сарая - Кирил Ананиев ще смени Бойко Борисов. И? Какво ще се промени - на власт пак ще са Доган, Пеевски и Борисов.

Борисов ще управлява дотогава "технологично" - ще налива милиарди в победата на ГЕРБ на изборите. Може и да спести един-два - клановата война в БСП го обслужва.

Милиардите за изборната победа ще се върнат десетократно през усвояването на евромилиарди от кабинета "ГЕРБ-ДПС"II.

Дотогава Борисов ще е премиер, оставка няма да има, и ще управлява държавата в тандем с Пеевски под патронажа на Падишаха в Сарая.

Иначе петото "Велико народно въстание" щеше да "ги помете" - няколкосттотин протестиращи на площада. Звездите от лятото ги нямаше, дори евродепутатите се покриха.

Да не свалиш Борисов след пачките в чекмеджето, след записите, след Шехерезада на Божков, след "Росенец", вдигнатия юмрук на президента, след "Юлска Жега", рамо от "Сорос", "въстания", резолюция и 66% подкрепа за протестите  означава, че властта пада след намеса на външните фактори, а те си правят сделките и крепят кабинета.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар