Зима

Зима
Пролет

8 ноември 2020 г.

Малко размисли за Чичо Сам

Днес всеки, който не е съгласен с плана за нас, е преследван и арестуван или изхвърлен извън обществото... 

 

Че светът отива по дяволите, не е ясно само на либерастите, които се опиват от мисълта, че де що има изтрещяло и извън традиции и морал, ще има властта над нас. 

Изборите в САЩ само потвърдиха това, че има нещо дълбоко сбъркано в управлението на света през последните десетилетия. Значими държавници бяха заменени с клоуни, които очевадно са кукли на конци.

Опитват се да ни пречупят съзнанието. Нашето засега не успяват напълно. Но идват нови поколения, които са израсли във времето на либерастията и толерастията, поколенията на Гретхен Налудничавата и тези, за които думите чест, достойнство, морал, семейство, деца, са празни откъм съдържание.

И сега, днес, е битката на Доброто и Злото. Между морала и покварата, между човека и празните души. Защото се променя света. Променят се думите, като вече говорим на новговор и не смеем да кажем истината, защото ще бъдем блокирани, порицани или дори арестувани. Днес всеки, който не е съгласен с плана за нас, е преследван и арестуван или изхвърлен извън обществото. Днес никой не смее да отрича филма, в който ни вкараха.

И в основата на злото е Чичо Сам. Държава на потомците на престъпници и проститутки. Държава, която е агресор и нагъл колонизатор. Държава, в която под погледа на Статуята на свободата се извършва поробване и промиване на мозъци. Държава, в която анимал планет е по-важна от фемилито. Държава, която не се свени да убива чужди военни генерали в мирно време и да разполага свои войски в териториите, които смята, че могат да й бъдат полезни. Държава, в която войната е бизнес. И която ще фалира, ако се откаже от агресията.

Сега един съмнителен отвсякъде откъм морал политик, който също като българските е работил само като политик, спечели изборите. Явно по български, ненапразно Цецкоу беше там на турне, обменил е челен опит от гетата и изборите тук. Байдън, който иска да сложи маски на всички ни, да ни кара да плащаме за климата и въздуха, да ни слага парцали на устите, за да мълчим и да се страхуваме едни от други. Защото знаят, че нашата сила е само когато сме единни. Тогава дори кукловодите не могат да се справят с нас. Но поединично... дотам сме.

Интересното е, че след Втората Световна Война, ролята на есесовците се взе от американците. Които се превърнаха в най-добрите ученици на Йозеф Г., пропагандаторът и манипулаторът на масите. "Накарай ги да повярват и прави каквото искаш!". Телевизия, кино, култура, бавно и полека ни превзеха морала. Повярвахме в Капитан Америка и забравихме да вярваме в заветите на Левски. Повярвахме в Статуята на свободата и забравихме, че там е последната държава, отменила робството. Повярвахме в бананите, а забравихме банановите диктатори, поддържани от САЩ. Просто искахме да вярваме в американската мечта и забравихме българската...
 

Днес е време на избор. На страна. На морал. На Доброто и Злото. И да напомня, че според Данте Алегиери най-страшният кръг на ада е запазен за безучастните към злото. 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар