Зима

Зима
Пролет

3 ноември 2020 г.

Пак ви предадоха и продадоха

А иначе ми е тъжно, много тъжно, че отново излязох права за измекярите! 

 

ОЩЕ след третия ден на протестите, писах нееднократно какво ще стане и че вървят към провал – с фатално грешна стратегия, извращаване на фокуса и циркаджийска тактика.

Още тогава писах за клоунската роля на Ристю Иванов, както и за дърпането на конците на „отровните“ от Схемата по маниера – ремикс на „умните и красивите“ от 2014 година.

Бях ругана, оплюта и критикувана, заради истините, които пишех, блокираха ме за един месец моментално щом изрекох истината и за плашипутарника Радев, който се посра и като марионетка, движена от Други процеси, сви сърмите и абдикира от готвения от него иначе „нов проект“.

Знам още отвратителни подробности от задкулисието на ТАКА НАРЕЧЕНАТА „РЕВОЛЮЦИОННА“ опозиция, която вече се сви като шушумиги, очаквайки Боко Тиквата да ги насребри от Дувара, където клечат там, когато не ги виждате. Не е задължително с кинти, но пък СХЕМАТА по изборите МУ ще сработи.

Писах ви и че ВСИЧКИ по един или друг начин, наричайки се гръмко „опозиционери“, са всъщност патерици на Хунтата. Ако още не вярвате, ще видите какво ще се случи по и след изборите.

Истината е, че обслужиха Тиквата и днес той вече ликува, надиграл ги, и ръси поредните команди, включително и отлагане на изборите.

Отсега ви го заявявам – а тоя путьо „генерал“ Радев, който ПРЕДАДЕ огромната енергия на площада и се насра от шубе, мислейки единствено само за себе си и „втория си мандат“ – ще направя всичко за да не се спечели. Защото не заслужава!

Защото тези хора предадоха и продадоха надеждата и шанса за промяна!

А иначе ми е тъжно, много тъжно, че отново излязох права за ИЗМЕКЯРИТЕ!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар