Зима

Зима
Пролет

24 декември 2020 г.

Стига плагиатство в стил „Борисов“ с тази Мата Хари!

Топките на Борисов са в нечии здрави и сигурни от съюзнически характер ръце. Какъвто и мачо да е... 

 

Хайде стига плагиатство в стил „Борисов“ с тази Мата Хари! Измислихме я в „АФЕРА“, а вие я искате за дума на годината!

Мата Хари, а! То да не пусне нещо „АФЕРА“ и веднага става мода в България…

Хайде да обясним на всички в България, защо казахме, че прекрасната госпожа в спалнята на Борисов е Мата Хари. Ами защото става дума за една обикновена проститутка от времето на Първата световна война. Каква е разликата и с луксозна проститутка от 21 век в София. Май никаква. С една малка разлика.

Че Борисов прегърна името й и го натресе в един от флагманите на немската преса. Че й метна някакви произхождения от КГБ, макар че Мата Хари е типично западноевропейско явление. Мата Хари е всичко друго, но не и руско творение. Тя е символ на европейските ценности, които от времето на подлото завладяване на Константинопол са все едни и същи. Лъжа, манипулация и грабеж в името на Господ.

Мата Хари е западен ерзац и това, че тя е една прекрасна госпожа, която по презумция винаги може да пробие защитата на премиерската спалня, е съвсем друг сигнал. И Борисов го знае много добре.

Той може да целува като гълъб по главата Херо Мустафа, все едно, че тя е една ПКП Цвета. Но се опитва да ни прави на луди. Типично в негов мутренски стил. Над американската посланичка има една дузина разузнавателни агенции, които държат Бойко за топките, пращат му всеки ден по една Мата Хари и той вече го знае много добре. Без значение, че се гордее със своята мъжественост, добре, че го няма момченцето, за което той намекна. Подробности за него могат да дадат ЦРУ, ДЕА, АНС и да питаме ли Едуард Сноудън колко разузнавателни служби още?

Така че, топките на Борисов са в нечии здрави и сигурни от съюзнически характер ръце. Какъвто и мачо да е. Неслучайно след историята с Мата Хари той побърза бързо да поръча още Ф-16. Горкият…

Горкият, още повече, тези пачки с евро и кюлчета с неговия образ със сигурност са пътували към Брюксел. Дали към алкохолика с ишиаса, или към една народна партия?


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар