Зима

Зима
Пролет

2 януари 2021 г.

Великият Диверсификатор и тулупите

И макар да ни нарича тулупи, то ние сме едни мислещи и разумни българи - тулупи, които ще го отолупят съвсем скоро!...

 

 

Онуй /Великият Диверсификатор/ призова за обединение на всички, явно прободен в егото от речта на Президента Радев. 

След което като изтърван хукна с джипката да се хвали из територията. Явно бъркайки първи януари с първи април, заяви, че не му било присъщо да се хвали. Посмях се от сърце, поне ме развесели....

След което се похвали, че сме постигнали пълна диверсификация /имам съмнения, че доста тренировки е имало, докато се научи да произнася думичката/. 

След кратък размисъл, реших, че обединението не е добра идея. Защото, ако се обединиш със селския идиот или бандит, нищо добро не те чака. Обединение е възможно само в БРАТСТВОТО НА ПОЧТЕНИТЕ ХОРА. Обединение с мутри, престъпници и откровени дебили ще доведе само до задълбочаване на катастрофата.

В една свинска медия коментират, че Президентът призовавал за протести, а думите на Онуй били "човешки". Веднага се сещам за снимките и документалните филми на един мустакат лидер, разпалил Втората Световна Война, на които мило и усмихнато прегръща деца, кучето Блонди и отправя мили думи към хората. 

Когато престъпник като Онуй се опитва да отправя човешки думи, резултатът е зловещ. Защото в катастрофата ни вкара именно той. Все едно да загробиш някого, а след това да отидеш да изказваш съболезнования... не сме толкова тъпи, колкото ни смята. И макар да ни нарича тулупи, то ние сме едни мислещи и разумни българи - тулупи, които ще го отолупят съвсем скоро!

Великият Диверсификатор и джипката! Боже, спаси и от простотията!


 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар