Зима

Зима
Пролет

4 януари 2021 г.

Тази жена или е изумително проста, или е такова перде, че даже не се чува какво говори!

Психопатийно его плюс простотия не могат да бъдат прикрити, дори и по слугинските бг телевизии!


„Да, никога не съм крила, че съм се срещала с Васил Божков“, рече Мая Манолова на въпрос на Цънцарова, показала снимка на АФЕРА /разбира се, отново без да се позове на сайта!!!/ на Мая Манолова в офиса на Васил Божков.

Срещнала се с него един месец преди изборите.

Лъже, обърканата Мая, която блести освен с простоватост и с изумителна тъпотия, когато я хванат на тясно, извън заучените рецитации предварително диктувани от Арман Бабикян. Когато АФЕРА публикува снимката, Мая Манолова не обели и думичка и мълча, изобщо НЕпотвърждавайки, че е била в офиса на Божков.

В потресаващата си логорея, бълвайки като кречетало, Мая Манолова рече и че се срещнала пак преди изборите и с Бойко Борисов.

И сега не падайте от стола!

Срещнала се и с двамата – с Божков и с Борисов – „за да видела какво стои срещу нея“.

Пак го прочетете!

Да видела какво стои срещу нея!

Тази жена или е изумително проста, или е такова перде в безумната си амбициозност за власт, че даже не се чува какво говори.

Ако бях на Цънцарова щях да я попитам – е,и, и какво видяхте, че стои насреща ви, като че ли не сте виждали Бойко Борисов, та нали обрисахте целия полит и властови спектър, нали точно той ви предложи за омбудсман, тогава не видяхте ли какво стои срещу Вас?!

Иначе: един месец преди изборите за да влезеш в офиса на Васил Божков, това означава само едно – че искаш пари. Един месец преди изборите да се срещаш с врага си /?!?!/ Бойко Борисов – това означава, че ДОПУСКАШ ВЕЧЕ ДА СИ НА ТЕРЕНА НА ПАЗАРЛЪКА. ИНАЧЕ КАКЪВ УЙ ТЪРСИШ В ЛЕГОВИЩЕТО НА ВРАГА СИ?!

Това е положението.

Когато си прост, това няма как да се скрие, каквито и пинизи да ползваш. Анадънмо, мая & отровни?! Психопатийно его плюс простотия не могат да бъдат прикрити, дори и по слугинските бг телевизии!

Да ви е честита ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ОПОЗИЦИЯ“ – ОТРОВНА, ТОЧНО КОЛКОТО „ОТРОВНОТО ТРИО“ ТУГЕДЪР С МАЯ.

Ако нямате акъл – гълтайте. И после … ще /го/ духате!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар