Зима

Зима
Пролет

10 януари 2021 г.

Пак изтърваха Плювналиев

Здравните специалисти и медийните експерти да се погрижат това ментално недоразумение да не го пускат да търчи из телевизиите

 

 

Онуй изобщо осъзнава ли как го дънят ибрикчиите му, които са налазили медиите? 

Осъзнава ли, че огромната част от тях предизвикват позиви за повръщане и в по-леки случаи гадене у огромната част от народа? Явно не. Затова и днес явно Роско Плювналиев е успял да се измъкне от санитарите и отново налази телевизиите.

Човечето, наричано от голяма част от българите със съществително, указващо женски орган, реши освен обичайните ибрици към правителството, да се прави и на политически анализатор. Естествено, мишената му беше отново Президентът Радев, който предизвиква винаги пристъпи у Роско. Май и хапчетата в този случай не му помагат. Срамна история. Не се учудвам, че първата му жена се срамуваше дори да се появи до него.  

Роско много се възмутил, видиш ли, на агентите на ДС, които работили в Президентството. Явно за него е много възмутително някой да работи за България. Защото освен Шести отдел, който се е занимавал с политическите, другите са работили за защитата на родината си. И именно психодесните и ДПС, които харесва Роско, предадоха Оня списък с всички български разузнавачи в турското посолство! Май това национално предателство не го помни Роско, нали?!!? Сега няма агенти на ДС. Има служби, които директно се отчитат на Козяк. Никой вече не пази българските национални интереси. И затова е добре да има хора, които поне знаят за какво става дума. Защото след като изметем тези боклуци, ще трябва да възстановяваме държавата си от нулата.

Първата п...а на територията освен това използва случая да наплюе и партия "Възраждане" и конкретно да нарече политическият й лидер  "Костя Копейкин". За възпитанието и дипломатичността на Чехльо няма смисъл да коментирам. Но май трябва да се замислим срещу кого и срещу какво е против този ибрикчия на Борисов. И дали не плюе само срещу тези, които са опасни за властта на мутрите.

Отново призовавам от цялото си сърце здравните специалисти и медийните експерти да се погрижат това ментално недоразумение да не го пускат да търчи из телевизиите. Нормалните хора заради такива вече не смеем да включим телевизора. Че я ще налетим на първия мъж Сачева, или на първата жена - Роско, или пък на Томата Биков и прочие нелицеприятни пудели на гербоидните. 

Онуй стигна дъното. Не само с действията си, но и с това, че разчита подобно същество, което не знае на кой свят се намира, да го защитава!!! За да опознаеш един човек  виж приятелите му и враговете му! А враговете на Онуй са всички родолюбиви и почтени българи и всички честни и морални хора.  

Чехльо, скрий се вдън земя. Гнус ни е да те гледаме!


 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар