Зима

Зима
Пролет

30 януари 2021 г.

Когато си некадърен, си некадърен във всичко

На базата на "безупречните" си данни, планираха, манипулираха, харчиха, крадоха и до едно ги правиха некадърно...


Една година не могат да преброят колко души са починали от Ковид-19, камо ли колко са заразените, а ние чакаме пандемия да управляват и да ни спасяват.

По данни на МЗ към 20.12.2020 от Ковид-19 са починали 6609 души. По данни на НЗОК (взети от болниците) към същата дата, от тези общо починали от Ковид 6609 души, в болница са починали 7468, или с 859 повече!?! По тази уникална математическа логика на управляващите ще излезе, че ако прибавим и увеличения брой на починалите в къщи, на които никой не им обърна внимание, то НОЩ са открили прераждането.

На базата на "безупречните" си данни, планираха, манипулираха, харчиха, крадоха и до едно ги правиха некадърно. Великият поет Гриша Трифонов казваше: "Тази работа и с калашник няма да стане." Колко правилно е преценил! Не можем да се справим ако само словесно се гневим по форуми, трибуни и площади. 

Идват избори и трябва мащабно, повсеместно и ефективно да сменим тази практика на цинична, корумпирана некадърност, която съсипа държавата и живота ни.

Министър Костадин Ангелов: Умело ръководим пандемията на територията на страната и постигаме изключително добър резултат въпреки приемливите и не толкова строги мерки на фона на тези в ЕС


Антония Първанова

Няма коментари:

Публикуване на коментар