Зима

Зима
Пролет

17 януари 2021 г.

ПКП-компетентност

ПКП, ако е необходимо, всеки средностатистически българин може да ти обясни подробно... 

 

Простата Кърджалийска П. реши да се прави на много знаеща и заяви, че датата за изборите, посочена от Президента, не била аргументирана. 

Верно ли, бре, Цвете Пекинско? Досега не знаех, че дата трябвало да се аргументира. Тя се насрочва, но чак пък и аргументи, малко излишно ми се струва. Тъй като не били аргументирали датата на изборите, Простата заяви, че Президентът и екипа му били некомпетентни. 

Сега, да обясня и аз нещо - това, че ПКП не е разбрала, е обяснимо и разбираемо. Но все пак не може заради няколко ментално увредени, некомпетентни и прости хорица да се поставят смешни изисквания за аргументиране на дата.

Така че, ПКП, ако е необходимо, всеки средностатистически българин може да ти обясни подробно, ама както казваше твоят вожд, Онуй и ГМР: "То акъл не се набива, друго се набива!".

Всяка дата за промяна е подходяща и аргументирана по самата си същност. А католическият Великден защо бърка гербоидните, не разбрах. Курбан-байрямът и 24 май на изборите през 2014 година изобщо не ги бъркаше, даже думичка не казаха. А сега завиха на умряло, все едно са наместници на папата в България!

И понеже е проста, заяви, че ГЕРБ щели да се съобразят с избраната дата от Президента. Ама, оууууу, по закон сте длъжни да се съобразите! Не го изкарвайте като някакво геройство и компромис от ваша страна. И си знайте мястото!
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. 

Пускането на Роско Плювналиев, ПКП, агент Рудолф, Ленче-Кремче и двете Каликчета, водят само до допълнително отвращаване на хората от ГЕРБ. Защото в нормална партия или организация подобни същества работа не могат да имат!

Така че, ПКП, бегом при поцинкованите кофи в Пекин, който се намира във Виетнам!

 Цвета Караянчева


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар