Зима

Зима
Пролет

27 февруари 2021 г.

„Храбрецът“ Слави, що не се пусна на Боко Тиквата, ами срещу… Мангъров?

Тук не пасем патки, за да не знаем, че изборът да водиш точно във Варна е на Друг, не твой, а тоя Друг е точно Този, който реди Схемата! 

 

„Храбрецът“ Слави Трифонов, когото кой знае защо го чакаха да обявял нещо си в 19 часа, пък и да „действал“, рече, че щял да води листата във Варна и в Стара Загора.

„Смело сърце“ – пунта мара.

Що се не пусна, бре, Слави, срещу Боко Тиквата в пряк двубой, ами те избегаха във Варна – срещу доц. Атанас Мангъров?! И „срещу“ УЖ ботоксовия Костадин Ангелов и шкембелията Каракачанов?

Кой те натири към Варна?

КОЙ ТЕ ПУСНА ТУК УМИШЛЕНО И НАРОЧНО ДА ЦЕПИШ ОПОЗИЦИОННИТЕ ГЛАСОВЕ И ДА ГИ ОБИРАШ ОТ МАНГЪРОВ В ПОЛЗА НА ХУНТАТА?! НА КОГО МУ ПРИПАРИ ПОД ЛЪЖИЧКАТА, ЧЕ МАНГЪРОВ МОЖЕ ДА ОБЪРКА СХЕМАТА?

Тук не пасем патки, за да не знаем, че изборът да водиш точно във Варна е на Друг, не твой, а тоя Друг е точно Този, който реди Схемата!

Понеже си много „куражлия“ да се бе явил срещу Бойко Борисов и да те видим В ПРЯК ДВУБОЙ – както те видяхме в позорното ти „интервю“ със същия Бойко Борисов, което ако си мислиш, че хората са забравили, си в дълбока грешка.

Не че ще те видим и във Варна, или където и да е другаде. По обясними причини, които на хората не са известни и не сме ние тези, които ще ги оповестим. Защото сме човечни.

Ако те види изобщо Варна, то ще е на някой концерт, да те донесат и толкоз.

За сметка на това хората ти тук, във Варна, са „световно известни“:

Афера: „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ – В „ДУПКАТА“ С АВЕРА НА ГЕРБ ПОРТНИХ

И ще се дивим на шетането на бившия директор на „Дупката“ във Варна, на бившия авер на Портних, с успоредните линии, и прочие „капацитети“. На кого му пука – на теб ли, или на тия, дето ти редят листите?!

Твоята роля е ясна на всички онези, които имат акъл в главите си и го разбират, и дори и да нямат достатъчно информация от задкулисието – го усещат.

И понеже съм варненка и съм брилянтно наясно как се правят избори от години, и понеже са ми напълно ясни всички „изборджии“ по сокаците подземни, черни и трънливи, и понеже ги знам поименно, терзая се как ще  си ги разделите с гербаджиите и депесарите, /„контрабандистът „Пилето“ го пиша бегал, щото той от червените прескочи при Каракачанов, та там ще кеши на калпак/  – за кого ще играят „маджовите“ капии, капиите на „таки“, или ще си ги менкате на караминьол… Че като притурим и на мая същите „раздавачи“ на гласове – голяма аритметика е текла Там, където трябва, и където ви подредиха всичките, като „опозиция“, за да върже зара след 4 април – на „измислено мнозинство“ и „правителство“ „в името на държавата“…

Да де, ама да ти обадя под секрет, „храбри“ ми, Слави:

Твоето фиаско ще е най-грозно и катастрофално и повечето от „новите“ ти „яки“ лица вече са напазарени предварително. След 4 април ще го схванеш, ако изобщо можеш да схванеш под булото на огромното си его, че тези, които дават парите и сега са благи, утре – ТЕ ще натискат копчето. И накрая може и да останеш без депутати. Само с кинтите.

Варна е ужасно особен град. Даже и Боко Тиквата го разбра. Отдавна.

С Варна ташак не бива. Справка: Иван Костов, Бойко Методиев Борисов, Кирил Йорданов… Както седим невъзмутимо и все едно баш ни брига, тъй обръщаме мача.

Да застанеш във Варна срещу Мангъров и да избягаш от Боко е като рефрен „едно за теб, едно за мен“. В общото „червено ферари“. Общо с онези, с които УЖ се бориш. ОБЩАТА ХУНТА.

А!

И ще ми липсва Тошко-то. Тоя изумителен бисер на „новото политическо бъдеще“. Във Варна  Тошко-то щеше да е точно като да пиеш „синьо уиски“ в пластмасова чаша.

В някой друг живот, ако ти стиска, ЗАСТАНИ на Боко Тиквата, и тогава ми се прави на лидер, воин, самурай и прочие, за какъвто се изживяваш!

И последно: Нали знаеш, че АФЕРА е неподозирано добре информирана?

Излез пред обществото и кажи – преди да те засилят към Варна за да препънеш Мангъров, Кой си позволи да предлага 20 бона на Мангъров, че да се откажел от АБВ, за да се яви от вашата партия? И след като Мангъров отказва подобно безобразие, случайно ли стана водач точно ти във Варна?


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар