Зима

Зима
Пролет

26 февруари 2021 г.

Доц. Атанас Мангъров: Всички тези папагалски мерки са неефективни

"Апелирам, всеки един човек, който иска да се променят нещата в правилната посока, да излезе на 4-ти април и да гласува." 

 

"Сега е моментът, в който всички тези хора, които не желаят да се разхождат с имунизационни паспорти, да излязат и да изразят правото си на глас."

Това заяви във Варна водачът на листата на ПП АБВ доц. Атанас Мангъров.

Той отново подчерта, че реално няма никакви данни за това каква защита дават ваксините или пък с каква продължителност е тази защита.

"Не знаем дали хората, които са се ваксинирали могат или не могат да разнасят заразата. Затова казвам – всички тези българи, които не са съгласни с т.нар. мерки, да се обединят, да надвият предразсъдъците си, за да не се допуска продължаване на тази ситуация. Ако това се случи, последствията ще бъдат катастрофални", убеден е инфекционистът.

"Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще промените нещо. Не, няма да се промени нищо. Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас, трябва да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво всъщност искаме да се промени? Тази промяна обаче ще дойде, когато всички ние гласуваме. Всички, които са за тези папагалски мерки, които при това са и неефективни - не са от страната на хората, които все още се колебаят дали да гласуват. Именно затова апелирам, всеки един човек, който иска да се променят нещата в правилната посока, да излезе на 4-ти април и да гласува, затова за което и ние се борим – връщане към нормалния начин на живот", заяви доц. Мангъров.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар