Зима

Зима
Пролет

23 февруари 2021 г.

Погребаха корупцията с ваксини по стахановски

Куцо, кьораво и сакато се изказва по телевизиите за ваксините, защото така се погребва корупцията. И защото така е удобно на Боко Тиквата... 

 

Кеф! Ваксини по стахановски!

От сутрин до вечер, от вечер до сутрин, мазните, слугински телевизии, облизващи задниците на Боко и Хунтата МУ, единственото с което промиват мозъците е… ваксините.

Ваксини – тук, ваксини – там, ваксинирахте ли се, аууу, не се ваксинирахте?, ама може ли да се прави секс, като сте ваксинирани, ама ако мъжа ми се е ваксинирал с друга ваксина, ще може ли да ме чука, ама ако си боядисам косата, може ли да се ваксинирам, и така нататък, и така нататък, тъпота до откат, колкото може да поеме слугинажа на така наречени „журналисти“ и малоумните им медийни чорбаджии със заврени глави в задниците на Боко и Хунтата МУ.

Корупцията я погребаха.

Няма я. Кеф голям.

Куцо, кьораво и сакато се изказва по телевизиите за ваксините, защото така се погребва корупцията. И защото така е удобно на Боко Тиквата.

Така ще е. Поне до 4 април. Когато овцете, тоя път в битността си на ваксинирани овце, ще получат поредната ваксина „предначертана Схема“, иначе наречена „свободни демократични избори“.

А ще я получат, тъй като и така наречената „опозиция“ първа се реди на опашка да се ваксинира и вика: „браааавоооо“ на Хунтата.

Нали не сте забравили, че тия продажници спряха и протестите в угода на Боко Тиквата, за да „опазват здравето ни“?!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар