Зима

Зима
Пролет

11 февруари 2021 г.

Мъка, мъкааа...

Лекарствата и респираторите криво-ляво ги прекараха, бройките на книга ги докараха, ама как се пласират 18 576 926 дози ваксини?
 

Ееех, вдигна се нивото. 

Все си е друго от чужбина да ни обяснят какво ни е дереджето, акъл да ни дадат, рамо да ударят, хем да ни успокоят, че нито ние обедняваме, нито икономиката ни се срутва и изобщо не е заради мерките, ами то всичко е задето се опъваме на тия пусти ваксини. 

И неуспехите в контролирането на вируса и те на бавната имунизация се дължат, така казват от компанията за застраховане на търговски кредити Euler Hermes.

Щом в пропагандната машина с манипулации пуснаха освен родния математически слугинаж и чуждестранни финансисти и икономисти, значи става въпрос за много, много, много пари и освен това планът им не върви. 

Айде маските, дезинфектантите, тестовете, лекарствата и респираторите криво-ляво ги прекараха, бройките на книга ги докараха, ама как се пласират ваксини в количества от 18 576 926 дози на я има я няма 500 000 човека дето могат да прилъжат, та белким се ваксинират?! Мъка, мъкааа...

Стига сте се дърпали и сте философствали, защото заради вашето упорство хората не могат да си приберат комисионните до изборите през април!


Антония Първанова

Няма коментари:

Публикуване на коментар