Зима

Зима
Пролет

3 февруари 2021 г.

"Навални" като предизборен пиниз в държавата на свинските черва

И всички се правят, че са врагове, противници, опоненти и така нататък. А всъщност договорките отдавна са в ход, ролите са раздадени... 

 

Някой още да не е казал нещо за Навални? Някой на власт? Някой в „опозиция“?

В държавата на свинските черва предизборната кампания започва не с удари срещу корупцията на Хунтата, която ни управлява, а с дъвката „Навални“, употребявана дърварски в полза или не на „чуждестранните партньори“.

И целия тоя лицемерен и отвратителен цирк е обърнат задкулисно с главата нагоре. Защото:

Боко Тиквата хем действа реално по всичките руски щения на наша територия, хем изведнъж внезапно се загрижи за… Навални. Да не мислите, че му пука за Навални? Глупости, направо ще си го премести от единия крачол в другия. Регулярните му постове във Фейсбук в полза на Навални хем галят егото на десносектантите, с които да направи /за пореден път дослук/, че да ги вкара /за пореден път/ в парламента, хем го пласират през американците като техен човек. Иначе – що е поискал Путин у нас, Боко не му го е дал.

На пистата „Навални“, а и не само на нея – Боко Тиквата и Цецо Особената форма на главата са рамо до рамо, в несъкрушима дружба. Цецо ходи да протестира с плакати да освободят Навални, Боко пише във Фейсбук да не мачкат Навални. И Цецо, и Боко взаимно ухажват българските „десни“. Селска игра, но пък пред леваците минава.

И още нещо важно в реда на мисли за симбиозата и никаквата раздяла между Боко и Цецо. Боко не смее да пръдне срещу ДПС, по обясними причини, щото не е редно, а и не е здравословно, предвид задкулисната игра, която тече отсега за след изборите, а на Цецо и американския му легитимач Павел Вълнев е отредена ролята – бий по ДПС, вместо мен, разбирай вместо Боко. И Цецо и Вълнев бият – ама селската – срещу селски общини, но не и срещу онези, които редят играта в ДПС. Щото Павел Вълнев уж си продал телевизията, понеже го притиснали, пък го притиснили от Властта, която тогава е на Борисов и Цветанов, пък накрая -хоп-троп – продал телевизията уж на… тях, пък -хоп троп – на Пеевски. И през това време, по признания на самият Павел Вълнев, Цветанов му гостувал в Чикаго като какъв? Като „дясна ръка“ на Боко и колещ и бесещ както в ГЕРБ, така и в държавата. А иначе Цецо нищо, ама нищо не знаел за дослука между ГЕРБ и ДПС.

Само идиот може да си мисли, че Цветанов може да вкара в парламента партийката си. Тогава като какъв го играе изпратения от янките тук Павел Вълнев, на когото хич не му пука дали ще плюят „лидера му“ Цветанов, важно му било само неговото име да е „чисто“?! Колко да е „чисто“, колкото марихуаната в Македония, която нама как да не мине без DEA?

Та така и с Навални. Посраха се в една симетрична линия да се правят кой от кой по-голям американофил, а всъщност си го менкат като предизборен пиниз.

От другата страна на така наречената „опозиция“ – „отровните“ на Маята и те пищят за Навални и оплакват протестиращите в Русия, нищо, че предадоха и продадоха протестите в България.

По време на протестите скърцаха със зъби против президента Радев, страняха някак от него, понеже армановците, неизлизайки от американското посолство, го считаха за „рашън“. Обаче Радев по дъвката „Навални“ рехаво се въздържа, и хоп троп маята сън не спа моментално след обявяването, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, да го подкрепи тугедър със същите „отровни“. При Цецка Ризова се оплете като патка в кълчища да обяснява как по време на протестите нито се били виждали, нито комуникирали с Радев и прочие. Което е АСБОЛЮТНА ЛЪЖА! Да, на площада не комуникириха, но нали не сте забравили какво ви написа АФЕРА за онази стая на тавана в президентството, в която даже няма столове и където се влиза без телефони?!

Така „Навални“ го защитават всите – и тези, които прокарват на Путин интересите, и онези, които уж не ги прокарват.

Вместо да се занимават с Боко, Хунтата и Корупцията, всички реват за „Навални“.

И всички се правят, че са врагове, противници, опоненти и така нататък. А всъщност договорките отдавна са в ход, ролите са раздадени – кой да е „власт“ и кой да е „опозиция“.

А вас ви мислят за леваци. И май са прави.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар