Зима

Зима
Пролет

10 февруари 2021 г.

Та кои мутри?

И да си затваряме очите пред миналото, означава никога да не осмислим настоящето и да не можем да вземем адекватни решения за бъдещето...  

 

Гледам, отровните и изправени антимутри, както и всякакви психодесни се кълнат, че целта е да се изхвърлят Борисов, Гешев и ГЕРБ от властта. И... дотук! Баста!

И ето това веднага ми стана интересно! Как пък не видяхте други мутри? Как веднага само Борисов и ГЕРБ решихте, че са мутри.  Всъщност мутрите са не само сегашните, а и всички, които ни докараха дотук. И не само трябва да бъдат вън от властта, но и да бъде ревизирано и разследвано всичко, което са правили във вреда на България!

Интересно, ни МаЯма, ни Хаджимравин, ни Капонката, ни Куневица, нещо казват за... например Цецку. Или Костов. Или Муравей. Или Станишев. Или Филип Димитров. Защото тяхното управление също беше убийствено за България. Вредно и всъщност истинско национално предателство. И да си затваряме очите пред миналото, означава никога да не осмислим настоящето и да не можем да вземем адекватни решения за бъдещето.

Защото и тези хора в момента дърпат конците на политиката и икономиката в България. Голяма част от тях влезли с един окъсан шлифер във властта и една гарсониерка, а в момента милионери, които режисират политиката и се подиграват на народа си. Затова и те са мутри и национални предатели. И от тях трябва и да се започне. ГЕРБ и Борисов - вън, но и справедливост и възмездие за всички, причинили третата национална катастрофа на България!

И моят въпрос към нЕкои опозиционери е: какво ви е отношението към приватизацията и реституцията, към преминаването на лечебните заведения към търговски дружества, към затварянето на Седми блок на АЕЦ, към навлизането на джендърското образование сред децата ни. Защото нито дума, нито поглед за това. СДС отново изпълзя на политическата сцена. Нито дума! А какво ще кажете за Цветанов, опозиция такава?!? Защото и той го играе опозиция, нали!? Вие декларирате, че няма да се коалирате с Борисов и ГЕРБ, ами с Цветанов и републиканците му? Ще позволите ли тези да се измъкнат безнаказано и с кеф да си харчат ограбеното от народа!?!

Всъщност, ако си спомняте, Борисов дойде на власт с подобен лозунг - "БСП и Тройната коалиция - вън от властта". И обеща процеси и съд за виновните управляващи. Съд и процес - тц! Няма! Веднага след като докопа кокала, изведнъж се съюзи с гореизброените и всички заедно се присламчиха към трапезата. И тези, които ограбиха България, продължават да се подиграват на хората, които именно те докараха до мизерия, бедност и пълно отчаяние.

Затова - МУТРИ, МУТРЕСИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ - вън от властта и вътре в затвора!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар