Зима

Зима
Пролет

21 февруари 2021 г.

Ваксинираните са избраните. Ние сме второ качество

Да се дават привилегии на ваксинирани от един медицински експеримент, е не само безчовечна, но и пълна дискриминация 

 

Нямам логично обяснение защо точно в Израел са решили ваксинираните да носят зелени значки, за да се разпознават. Малко ли им беше в началото на миналия век носенето на едни други значки! 

Подобна идея да се дават привилегии на ваксинирани от един медицински експеримент в световен мащаб, е не само безчовечна, но и пълна дискриминация.

Например допреди 50 години е имало едра шарка. Моето поколение, а и следващото сме ваксинирани. Виждала съм и неваксинирани. Но никога не съм видяла някого да упрекват, че не е ваксиниран и да го ограничават. Да напомня, че едрата шарка убива многократно повече от набедения ви ковид. А всяка ваксина се изпитва години наред, за да е сигурно, че е безопасна. Стига сте ни правили на дебили, не всички сме овце!

Явно натам върви света. Или се подчиняваш и ти слагат нещо, което не е изпитано и никой не знае какви ще бъдат дългосрочнните ефекти /да напомня, че никой не знае и колко време ще е имунитетът от ваксините/, или ставаш парий, сочен с пръст и с ограничени права. Направо илоти ще станем неваксинираните.

И явно нещата са такива. За България предлагам също значки за ваксинираните. Предлагам проект на такава, изразяваща пълната им същност. За да знаем останалите и да ги заобикаляме. 

Единствено подкрепям социалната дистанция от овце и дебили! Вредни са за здравето!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар