Пролет

Пролет

21 февруари 2021 г.

Извращаването на Запада и българската реалност

Западът е изпаднал в пълен възторг от своето доброволно културно и цивилизационно самоубийство

 

 

Извращаване на Запада до степен на цивилизационно малоумие – този социален инженеринг вече набра такава скорост, че се трансформира почти необратимо от „банална“ морална и нравствена деградация до доброволно културно и историческо самоубийство. Целият останал свят начело с Китай (и вече дори с Русия), е в готовност да заеме овакантеното лидерско място в глобалния свят, след като колективният Запад окончателно полудя.

Новините в тази посока ни заливат всеки ден с нестихващ интензитет. Най-новото от вчера е, че трима мъже в САЩ официално са били признати за бащи и родители на момиченце, родено от сурогатна майка, и по този начин са станали легално първото еднополово семейство с трима „бащи“. Кой от тях ще е в ролята на майка в този театър на абсурда, не става ясно. И понеже тримата „родители“ отдавна са преодолели старомодните разбирания за пола и семейството, навярно ще се редуват без проблем в ролята на майки и бащи в тази откачена семейна трилогия. Убедена съм, че производителите на мебели много скоро ще запълнят празната пазарна ниша с легла за трима. Какво става в тази спалня, аз лично не искам и да си представям. Горкото дете, ще кажат нормалните хора, ще пуснат възмутени статуси в Туитър и Фейсбук, или ще се посмеят, и толкова.

Тримата бащи и тяхната дъщеря / Photo: The Morning Show


Наскоро за пореден път стана недвусмислено ясно, че содомията е официалната идеология и на „прекрасния нов“ Европейски съюз. Спомнете си груповата оргия на 25 мъже, които в началото на декември м.г. бяха изловени голи и дрогирани в частен апартамент в Брюксел. Сред тях имаше дипломати и дори евродепутат, който побягна от полицията гол по водосточната тръба. Тогава органите на реда се намесиха единствено заради подаден сигнал за нарушение на локдауна, иначе всичко друго, разбира се, си е в реда на нещата. В този смисъл беше изказана и официалната позиция на евробюрократите – Европейският парламент може да санкционира свои членове само за нарушения на служебните задължения, а сексуалните им занимания и наркотиците не са обект на коментари и санкции.  И как да са обект на коментари, след като самият Европейски съюз създава новите норми на „толерантност“ и прилага законите, налагащи повсеместен разврат и диктат на побеснелите малцинства над нормалните хора, формиращи мнозинството?

Преди няколко дни излезе и новината, че ръководството на британските университетски болници NHS Trust в Брайтън и Съсекс е въвело вътрешни правила, според които медицинският персонал трябва да използват с пациенти-трансджендъри термините „раждащ родител“ и „човешко мляко“ (или „мляко от хранещ родител“), вместо „майка“ и „кърма“. Думата „жена“ при трансджендъри се заменя с „лице“, а „баща“ – с „родител“, „съ-родител“ или „втори биологичен родител“, в зависимост от обстоятелствата.

Лично мен оня ден ме разтърси новината от Единбург, тъй като това е един от любимите ми европейски градове. Обожавам този град. Ръководството на един от най-старите и престижни университети в Европа – Единбургският университет – е поканило за свой ректор чернокожа бегълка от Конго, боркиня за човешки права, която е пристигнала на Острова само преди 16 години, търсейки политическо убежище. Няма лошо в това. Но какво, питам аз, разбира тази гражданка на Конго от европейска култура, наука и цивилизация, и то в едно от емблематичните висши учебни заведения на Шотландия и Обединеното кралство?! Всяка сграда, тухла и камък в този величествен и красив град са вековен дух и история! Но, както казахме по-горе, Западът е изпаднал в пълен възторг от своето доброволно културно и цивилизационно самоубийство. И всичко това – в името на осигуряване на диктата на хиляди измислени малцинства – до степен на пълно и безусловно изтрещяване.

 Дебора Кайембе, бъдещият ректор на Единбургския университет, photo: AFP

 

За рестарта на либерал-фашизма и неговата идеология на идентичностите беше подаден сигнал от Вашингтон веднага след като американският Конгрес потвърди процедурното избиране на Джо Байдън за президент на 6 януари т.г. Още на следващия ден говорителят на Долната камара Нанси Пелоси обяви новите правила, които ще важат в 117-ия конгрес – думите „той“, „тя“, „баща“ и „майка“ няма да се използват, след като бъде одобрен новият правилник на Камарата на представителите. „Параграф 8 (в) (3) от правило XXIII трябва да премахне баща, майка, син, дъщеря, брат, сестра, чичо, леля, братовчед, братовчедка, племенник, племенница, съпруг, съпруга, тъст, тъща, свекърва, зет, снаха, втори баща, мащеха, доведен син, доведена дъщеря, полубрат, полусестра, внук и внучка, и да ги замени с родител, дете, sibling вместо брат и сестра, съпруг, родители на съпруга, дете на съпруга и т.н“, се казва в резолюцията.

Но поощряването на разврата, заличаването на биологичния пол и разрушаването на семейството е нищо в сравнение с престъплението, което се извършва срещу децата. Хормоналната терапия за смяна пола на невръстни деца още преди настъпването на пубертета, както и промивката в полова неутралност на детските съзнания в училище, не са нищо по-малко от престъпление срещу човечеството. Тези практики вече се прилагат масово в колективния Запад, особено в англосаксонския свят. Изключително е модерно известни холивудски звезди да сменят пола на децата си и това се превръща в своеобразна социална зараза, която буквално помрачава разсъдъка на обществата. Не само Анджелина Джоли е в челните редици на това ново безумие, не само любимата на милиони хора по света Чарлийз Терон – все повече полудели майки, представителки на обикновени семейства в САЩ, Великобритания, Канада и другаде, са обхванати от манията да променят пола на децата си, като прибягват до услугите на специализирани клиники, създадени за тази цел и вече превърнали се в индустрия.

Анджелина Джоли (вляво) с бившата си дъщеря Шайло, която днес вече е момче с името Джон, и Чарлийз Терон със сина си, който вече е момиче.


Има ли нужда да изброявам още налудности? Подобни новини станаха ежедневие в нашия свят и най-плашещото е, че все по-голяма част от хората вече ги приемат за нещо нормално. Но не бива да се забравя най-важното – джендър идеологията не е отделно и самостоятелно явление. Тя е част от целия глобален пакет от мерки, който днес, в реално време, се прилага върху цялото човечество с една единствена цел: осъществяване на глобален контрол върху вече социално изолираното световно население, превръщането му в хомогенен микс от необразовани, безполови и объркани същества без етнос, без раса, без история, без националност. Без нищо, което може да съдържа в себе си корен или спомен за Homo Sapiens. На негово място се внедрява нов биологичен вид, който ще служи безропотно, като реален или дигитален роб, на единия процент привилегирован световен елит.

За щастие, в българската реалност тези процеси идват с малко закъснение, както и всичко останало. Ние сме все на опашката на световните тенденции и в случая това е добре. Съпротивата в обществото ни е сериозна и автентична. Пропагандата на джендър идеологията в България се осъществява от т.нар. градска десница, която се захранва от глобалния либерален елит. Наскоро тук публикувах материал по въпроса доколко десницата у нас и по света въобще е „дясна“, след като на практика тя изпълнява програмата на левия либерален тоталитаризъм. Покрай неслучилото се обединение на българското общество в летните протести срещу т.нар. мутри, се сдобих с нови либерални приятели в социалните мрежи (нали целта уж беше да сме единни, поне докато свалим ГЕРБ от властта). И от няколко месеца съм наистина изумена, дори потресена, от това с какво настървение и сляп фанатизъм се води война срещу всичко, което не е либерално, или е умерено, или, не дай боже, е консервативно. Истински бесове! Учени и професори, които на времето съм уважавала, или поне съм оценявала определени аспекти от техния академичен и обществен принос, са се развързали наистина като бесове. И звучат стряскащо патологично. Несъгласните с джендър идеологията или по-патриотично настроените българи са наричани редовно фашаги, прости селяни с потури, и какво ли още не, от позицията на една надменна и фасцинирана арогантност.

Става изключително видно, че прегрупирането по оста либерализъм-антилиберализъм е проникнало на всички нива в българското общество. Умно-красивият, или либералният сектор, уж играе срещу ГЕРБ, но всъщност голямата цел на техните външни кукловоди е отслабване на антилибералната и антиглобалистката съпротива. Затова бяха изгонени от протестите както патриотично и консервативно настроените хора, така и привържениците на БСП – чисто и просто лидерът Корнелия Нинова от няколко години се опитва да се дистанцира от либералното котило в ПЕС начело със Сергей Станишев, както и да неутрализира неговото влияние в партията.

И тук не става въпрос само за ключовия и категоричен отпор на Нинова срещу Истанбулската конвенция, която е един от основните инструменти за налагането на джендър идеологията в европейски мащаб. Всъщност трябва да признаем, че именно благодарение на Нинова – и въпреки масирания международен и вътрешен натиск, на който беше подложена – този троянски кон не беше допуснат в България. Става въпрос и за последователни действия в посока на изчистване на БСП от наместниците на глобалния либерален ред, независимо дали те касаят джендърите от деградиращата и западаща ПЕС, или масонските игрички на огладнелите соц олигарси, изпаднали в абстиненция за власт и работещи за коалиция с ГЕРБ –  въпреки циничните им опити от последните дни да се опитват да приписват това на самата Нинова.

Ще ви дам един цитат.

„В най-новата ни история аз не си спомням друг новоизбран лидер да е бил подлаган на толкова масиран, унищожителен огън отвън и отвътре. Просто няма друг аналог. Всички опити на Нинова да реанимира столетницата, като разтвори ветрилото си на влияние към широките социални кръгове, бяха подложени на ожесточен обстрел – съвместна акция на статуквото отвътре и статуквото отвън. Беше зловещо да се гледа отстрани как социалистическата партия се самоизяжда отвътре, разрушавайки не само самата себе си, а громейки едва крепящия се баланс на силите и разбивайки с чук носещите колони в самите основи на общата ни национална къща.

И ако има нещо вярно в мантрата на размахваното плашило, че ГЕРБ и БСП ще направят опит да управляват заедно, то и за непредубедения външен наблюдател, какъвто е авторът на този текст, става ясно, че по стар политически обичай крадецът вика „Дръжте крадеца!“

Писах горните редове тук през есента на 2016-та, но не съм очаквала, че те ще бъдат още по-актуални през 2021-ва. От всички посоки и с всички средства – международни, местни и вътрешнопартийни – вече пет години тази жена е подложена на непрестанен обстрел и е притискана до стената от свои и чужди, поставена е в перманентна отбранителна позиция, вместо да се концентрира изцяло в конструктивни партийни и политически дела. Ей, не я оставиха на мира! Разцепиха и разкъсаха насила БСП, която в последните няколко години е единственият реален играч с шансове да пребори мъчителната агония от 11-годишното мародерство на ГЕРБ.

Убедена съм, че когато всички политически джуджета се обединят като един срещу единствения голям играч с реални шансове срещу ГЕРБ, има нещо много гнило и добре режисирано в тяхното съглашение. Защото умно-красивите нямат НИКАКЪВ шанс да съборят ГЕРБ. Ама никакъв. Те са няколко процента самовлюбени нарциси, въпреки че между тях има и отделни свестни хора с искрени убеждения (като Иво Божков, например). Дори да предположим теоретично, че е възможно те да вземат властта (както вчера си призна Атанас Атанасов – че Демократична България очаква да получи мандат за съставяне на правителство от президента Радев), това правителство ще бъде по-голямо зло и от самия ГЕРБ. Не ви се вярва ли? Просто малко изчакайте. Или пък си спомнете Реформаторите от Борисов-2. Христо Иванов, Москов и Кунева, която пак се намърда в схемата, предоставяйки на Мая и Отровните съдебната регистрация на своята забравена от бога партия. Слави Трифонов и той играе с тях по шоуменски, показа го пределно ясно.

Така или иначе, никой не пое подадената ръка на Корнелия Нинова за обединение срещу ГЕРБ и съвместни действия за честни избори. А най-горчивото от всичко, поне за мен, е присъединяването на президента Радев към либералстващите политически отломки на бившето дясно и към вътрешната опозиция на БСП, която съсипа партията отвътре. Добра или лоша, столетницата е важен фактор в българския политически живот и президентът направи огромна грешка, дистанцирайки се от Нинова и заигравайки се с нейния партиен враг Гергов и сие. Раздорът на Радев с неговия доскорошен началник на кабинета Калоян Методиев, който поддържаше линията на взаимодействие с легитимния лидер на партията и намекна, че се е противопоставял на полуофициалните контакти с вътрешната опозиция в БСП, е един от поредните гафове на Радев, който открои пукнатините и тъмните дупки в президентската институция.

Всички нормални хора, наричащи себе си леви и десни, трябва да осъзнаят, че обединението срещу ГЕРБ днес изглежда невъзможно, защото изкуствено се поддържа подвеждащият и несъществуващ конфликт между леви и десни, докато истинската разделителна линия в световен мащаб е между слугите на новия либерален фашизъм и традиционните (умерени или консервативни) сили; между транс-човеците и останалите хора, възприемащи своята биологична и цивилизационна същност по начина, по който тя е просъществувала през хилядолетията.

Факт е, че с днешна дата БСП се държи като единствената умерена и традиционна партия, която не само се противопоставя категорично и последователно на либералното безумие, но в същото време има потенциала да събори статуквото.

Възраждане е най-забележимата от малките извънпарламентарни партии, които действат в същата посока, но ми се струва, че заради крайностите в говоренето на нейния лидер Костадин Костадинов, прокуратурата и нейните кукловоди ще продължат вендетата срещу тях и няма да допуснат присъствието им на трибуната в Народното събрание. Лично аз считам, че е по-здравословно както за Възраждане, така и за трансформациите в политическия ни живот, тази партия да излезе на светло и да се проследи нейното поведение като парламентарен, а не само като маргинален играч.

Почнете да мислите сериозно върху всичко  това.

Аз лично вече го направих.


 

Христина Христова,  Memoriabg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар