Зима

Зима
Пролет

8 март 2021 г.

И защо се криете като мишоци? Тя простотията и с мълчание крещи!

„Има такъв народ“ прилича на продуктово позициониране. Хем го има, хем никой не го е виждал и чувал, хем носи кинти. За когото трябва...

 

 

На кандидатите за депутатска слава от „Има такъв народ“ е забранено да говорят, да се изказват, да пишат даже във Фейсбук. 

Въпиющият капацитет Тошко-то сведе „Окръжното“ от Слави.

Нито един изумителен капацитет на партията на Слави, засилил се към парламента, не участва в каквито и да е тв дебати, организирани от медиите. Не участват по „заповед на Щуката“.

„Говори“ единствено „Бос“-а им. Слави. „Говори“ е силна дума. Появяват се статуси на страницата му във Фейсбук, писани от сценаристите му. Като Тошко-то „майка и шъ еба!“.

Да приемем, че това е „велика“ „тактика“ предизборна. Няма лошо, всеки си прави избора сам – дали да слугува на тип „фюрер“ с умопомрачително его и болезнени комплекси, или да живее като свободен човек.

И така – на практика гражданите са оставени на интуицията си да избират откъм „Има такъв народ“ и на сляпо.

Някой много умеееен е решил, че като употребява единствено образа на Слави ще накара хората да гласуват за илюзията Слави.

Някой изключително прост е решил, че да извадиш на преден план единствено лице като Тошко-то, жалка апликация на „фюрера му“, е могъщ ход.  Всъщност е удивителна тъпотия.

В изборната кампания никой от българите няма как да чуе онези, които са им наредили в листите и да прецени колко точно им багажа под шапките. Разчита се единствено на „харизмата“ на Слави.

И защо се криете като мишоци? Тя, простотията и с мълчание крещи.

От какво се страхувате? Какво се страхувате да чуят и да видят хората от „великите“ ви „капацитети“, „нови лица“ и прочие, които „ще оправят“ държавата?

Тоталното отсъствие на „Има такъв народ“ на терен и тоталното „присъствие“ единствено в натрапваните големи проценти в социологическите проучвания, без никой да ги е виждал и чувал, показва единствено, че това е проект не на Слави, а на няКОЙ друг.

Друг, който е изчислил Играта. И поставяйки Слави и компания в затворен буркан, не иска да развали аритметиката на Схемата с непредвидени „загуби“ от това, ако вземат, че се „разпищолят“ да се разприказват знайни и незнайни бъдещи депутати на Слави.

„Има такъв народ“ прилича на продуктово позициониране. Хем го има, хем никой не го е виждал и чувал, хем носи кинти.

За когото трябва.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар