Зима

Зима
Пролет

10 март 2021 г.

Каракачанов „прозвънява канала“ за да хване предателя

ОбъркАл си се нещо с АФЕРА обаче, и най-вече с Томова. И на краставичар краставици се пънеш да продаваш...

 

 

Красимир Каракачанов, който от месеци сън не спи за да излови кой, кой, кой е „предателят“, дето захранва АФЕРА с високо чувствителна информация, показваща на какъв пробит и унизителен хал са военното ни разузнаване и прочие, решил да спретне непробиваемо „активно мероприятие“, за да се види най-после кой праща информация на сайта АФЕРА.

И тадъф – тадъф… до Веселина Томова и АФЕРА уж „случайно“ достигна парливата информация, че Красимир Каракачанов вече бил уредил назначението си / и то с одобрителен параф на външния министър Екатерина Захариева/ извън България в представителство на НАТО след изборите на 4 април т.г.

Скорострелна проверка на сайта АФЕРА обаче показа, че информацията е контролирано менте и не само това. Брилянтни източници на АФЕРА, базирани току до Красимир Каракачанов, довериха, че даже е умишлено пуснато към Томова и АФЕРА  чрез няколко лица, за да се набута АФЕРА и веднага след това Красимир Карачаканов да излезе и да ревне, че е голяяяям патриот и че остава да работи за Родината во веки веков. Като в същото време ще лъсне и кой е предателят от техните към АФЕРА.

На това, драги ми , Каракачанов се вика на езика на спец. службите „прозвъняване на канала“.

ОбъркАл си се нещо с АФЕРА обаче, и най-вече с Томова. И на краставичар краставици се пънеш да продаваш.

Изловихме те още на старта на „активното ти мероприятие“ – гол, като шефа на Военното ти разузнаване, който лъсна по гола п@а и за когото удобничко все още не си се произнесъл, камо ли да бъде отстранен или наказан.

Следващият път по-професионално го давай, Каракачанов, щото с това ниско ваше „спец“ ниво ни е досадно скучно.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар